menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Připojení LCD TV k PC

Reply

Thread Nástroje
Old 28. prosince 2007, 10:53
Člen Skupina

Default Připojení LCD TV k PC

im chtějí připojit počítač k mým LCD TV, přijímat i video v souvislosti s videem, ale i dont know how pro příjem zvuku, ukážu vám fotky, že jsem se tak, můžete mi pomoct.

kabely i obdrželi s grafickou kartou

zadní panel na PC

pro mou tv IVE dostal složku vstupů, jako jsou video a audio L + R
Old 28.prosince 2007, 17:56
Člen Skupina

Default Připojení LCD TV k PC

Jeden z nich se bude dělat trik. Existuje pouze coupla liber na eBay. Typu 'PC na TV audio'.
Bylo by lepší, kdyby jste měl TV 3.5 audio jack ThO ... Jen jsem ji nejraději! Na to by se prostě do jack konektoru.

Hope this helps!
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Potřebujete pomoc s Wifi připojení geokie Sítě, Modemy & VoIP 5 26. října 2008 05:19
Mám problém s připojením počítače do mého tv sterbik Graphics Cards & Monitory 12 1. února 2008 15:36
Připojení PC na TV Airescape Obecné Hardware Chat 1 27. ledna 2008 12:29
Připojení k TV Stereo & DVR Mischman Multimedia & Kodeky 1 1. ledna 2008 16:58
Připojení nahoru Jack06 Procesory, základní desky & RAM 9 30. listopadu 2007 16:50
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.