![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| im chtějí připojit počítač k mým LCD TV, přijímat i video v souvislosti s videem, ale i dont know how pro příjem zvuku, ukážu vám fotky, že jsem se tak, můžete mi pomoct. kabely i obdrželi s grafickou kartou ![]() zadní panel na PC ![]() pro mou tv IVE dostal složku vstupů, jako jsou video a audio L + R |
|
| |||
| |||
| Jeden z nich se bude dělat trik. Existuje pouze coupla liber na eBay. Typu 'PC na TV audio'. ![]() Bylo by lepší, kdyby jste měl TV 3.5 audio jack ThO ... Jen jsem ji nejraději! Na to by se prostě do jack konektoru. Hope this helps! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Potřebujete pomoc s Wifi připojení | geokie | Sítě, Modemy & VoIP | 5 | 26. října 2008 05:19 |
| Mám problém s připojením počítače do mého tv | sterbik | Graphics Cards & Monitory | 12 | 1. února 2008 15:36 |
| Připojení PC na TV | Airescape | Obecné Hardware Chat | 1 | 27. ledna 2008 12:29 |
| Připojení k TV Stereo & DVR | Mischman | Multimedia & Kodeky | 1 | 1. ledna 2008 16:58 |
| Připojení nahoru | Jack06 | Procesory, základní desky & RAM | 9 | 30. listopadu 2007 16:50 |
| Thread Nástroje | |
| |