kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Grafikus kártyák és monitorok

Register

Connecting LCD TV PC

Reply

Téma eszközök
Old December 28 2007, 10:53
Csoport tagja

Default Connecting LCD TV PC

im akarnak csatlakozni az én PC-én lcd tv, video-kapok az S VIDEO kapcsolatot, de én dont tud hogyan viselkedni kap hangot, majd megmutatom, hogy a képek én így segítsen nekem.

kábelek kaptam a videokártya

hátlap PC

az én tv ive got komponens bemenet, mint a video-és audio L + R
Old December 28, 2007, 17:56
Csoport tagja

Default Connecting LCD TV PC

Az egyik mindent megtesz a trükk. Itt csak egy coupla fontom az ebay. Írd be a "PC a TV-hang".
Nem lenne jobb, ha egy TV 3,5 audio jack tho ... Most jobban tetszik! Az lenne csak a jack aljzattal.

Remélem ez segít!
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Segítségre van szüksége Wifi kapcsoló geokie Hálózatépítés, Modems & VoIP 5 26. október 2008 05:19
Van egy probléma összekötő én számítógép My TV sterbik Grafikus kártyák és monitorok 12 1. február 2008 15:36
Csatlakoztatás PC-TV Airescape Általános fémáru Chat 1 27. január 2008 12:29
Csatlakoztatás sztereó TV & DVR Mischman Multimédia és kodekek 1 1. január 2008 16:58
Kapcsolódás a Jack06 Processzorok, alaplapok és RAM 9 30. november 2007 16:50
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.