![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| im akarnak csatlakozni az én PC-én lcd tv, video-kapok az S VIDEO kapcsolatot, de én dont tud hogyan viselkedni kap hangot, majd megmutatom, hogy a képek én így segítsen nekem. kábelek kaptam a videokártya ![]() hátlap PC ![]() az én tv ive got komponens bemenet, mint a video-és audio L + R |
|
| |||
| |||
| Az egyik mindent megtesz a trükk. Itt csak egy coupla fontom az ebay. Írd be a "PC a TV-hang". ![]() Nem lenne jobb, ha egy TV 3,5 audio jack tho ... Most jobban tetszik! Az lenne csak a jack aljzattal. Remélem ez segít! |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Segítségre van szüksége Wifi kapcsoló | geokie | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 5 | 26. október 2008 05:19 |
| Van egy probléma összekötő én számítógép My TV | sterbik | Grafikus kártyák és monitorok | 12 | 1. február 2008 15:36 |
| Csatlakoztatás PC-TV | Airescape | Általános fémáru Chat | 1 | 27. január 2008 12:29 |
| Csatlakoztatás sztereó TV & DVR | Mischman | Multimédia és kodekek | 1 | 1. január 2008 16:58 |
| Kapcsolódás a | Jack06 | Processzorok, alaplapok és RAM | 9 | 30. november 2007 16:50 |
| Téma eszközök | |
| |