menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Pripojenie LCD TV k PC

Reply

Thread Tools
Old 28. decembra 2007, 10:53
Člen Skupina

Default Pripojenie LCD TV k PC

im chcú pripojiť počítač k mojim LCD TV, prijímať i video v súvislosti s videom, ale i dont know how pre príjem zvuku, ukážem vám fotky, že som sa tak, môžete mi pomoct.

káble aj dostali s grafickou kartou

zadný panel na PC

pre moju tv IVE dostal zložku vstupov, ako sú video a audio L + R
Old 28.prosince 2007, 17:56
Člen Skupina

Default Pripojenie LCD TV k PC

Jeden z nich sa bude robiť trik. Existuje iba couple libier na eBay. Typu 'PC na TV audio'.
Bolo by lepšie, keby ste mal TV 3.5 audio jack Tho ... Len som ju najradšej! Na to by sa jednoducho do jack konektora.

Hope this helps!
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Potrebujete pomoc s Wifi pripojenie geokie Siete, Modemy & VoIP 5 26. októbra 2008 05:19
Mám problém s pripojením počítača do môjho tv sterbik Graphics Cards & Monitory 12 1. februára 2008 15:36
Pripojenie PC na TV Airescape Všeobecné Hardware Chat 1 27. januára 2008 12:29
Pripojenie k TV Stereo & DVR Mischman Multimedia & Kodeky 1 1. januára 2008 16:58
Pripojenie hore Jack06 Procesory, základné dosky & RAM 9 30. novembra 2007 16:50
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.