![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| им желе спојити мој пц на мој ЛЦД ТВ, видео и примате од са видео-везе, али ја донт кноткле како за примити звук, ил вам показати слике које сам ја узео, тако да можете помоћи мени. Каблови и примили са видео картице ![]() задњој табли од пц ![]() за моју тв иве гот компонента инпута попут видео и аудио Л + Р |
|
| |||
| |||
| Један од тих ће учинити трик. Постоји само цоупле фунта од ебаы. Тип у 'ПЦ ТВ аудио'. ![]() Било би боље ако је ТВ и 3/5 аудио јацк мада ... Управо сам га волите! На то би се само на јацк утичница. Надам се ово помаже! |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Требате помоћ у повезивању Уифи | геокие | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 5 | 26 октобар 2008 05:19 |
| Им 'имајући проблем мој пц спојити за мој тв | стербик | Грапхицс Цардс & Мониторс | 12 | 1 фебруар 2008 15:36 |
| Спајање рачунара на ТВ | Аиресцапе | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 27 јануар 2008 12:29 |
| Цоннецтинг Стерео ТВ & ДВР | Мисцхман | Мултимедија и кодеци | 1 | 1 јануар 2008 16:58 |
| Цоннецтинг уп | Јацк06 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 9 | 30 новембар 2007 16:50 |
| Тхреад Тоолс | |
| |