az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Grafik Kartları ve Monitörler

Register

PC'ye bağlama LCD TV

Reply

Konu Araçları
Old 28 Aralık 2007, 10:53
Üye Grubu

Default PC'ye bağlama LCD TV

Sohbet benim LCD TV için PC bağlamak isteyen, i, ancak video bağlantısı var I dont nasıl ses, bir resim göstermek de i bu yüzden bana yardımcı olabilir aldı almayı biliyor video almak.

kabloları Video kartı ile alınan

geri paneli PC

için TV ive video ve ses L gibi bileşen girişleri var + R
Old 28 Aralık 2007, 17:56
Üye Grubu

Default PC'ye bağlama LCD TV

Bunlardan biri de bir şeyler yapabilir. EBay ve Sadece bir coupla sterlin. 'Yazın TV ses' için PC.
Eğer TV'niz bir 3,5 ses jakı tho vardı daha iyi olurdu ... Sadece tercih! Bu sadece jaka jakı olacaktır.

Hope this helps!
Reply

Register

Bookmarks

Benzer Konular
Iplik Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Wifi ile bağlanırken yardıma mı ihtiyacınız var? geokie Ağ, Modemler & VoIP 5 26. Ekim 2008 05:19
Bir sorun benim TV için PC bağlanırken sorun yaşıyorum sterbik Grafik Kartları ve Monitörler 12 1. Şubat 2008 15:36
TV PC'ye bağlama Airescape Genel Donanım Sohbet 1 27. Ocak 2008 12:29
Bağlama Stereo TV & DVR için Mischman Multimedya & Codec'ler 1 1. Ocak 2008 16:58
Bağlant Jack06 CPU'lar Anakartlar & RAM 9 30. Kasım 2007 16:50
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından