менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Графічні карти & Монітори

Register

Підключення РК-телевізора до комп'ютера

Reply

Різьба Інструменти
Old 28 грудня 2007, 10:53
Член групи

Default Підключення РК-телевізора до комп'ютера

І. бажаючим підключити ПК до моєї РК-телевізор, я отримав відео, S-VIDEO зв'язку, але я не знаю, як отримати звук, покажу вам фотографії, які я взяв так що ви можете мені допомогти.

Кабелі я отримав з відеокартою

задній панелі ПК

для ТБ Ive Got компонентні входи відео та аудіо-L + R
Old 28 грудня 2007, 17:56
Член групи

Default Підключення РК-телевізора до комп'ютера

Одна з них буде робити свою справу. Там тільки coupla фунтів на Ebay. Введіть 'ПК для відтворення звуку телевізора.
Було б краще, якщо ви телевізор був 3,5 аудіо Тхо Джек ... Я просто вважаю за краще його! Було б просто Джек Джек.

Сподіваюсь це допоможе!
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Потрібна допомога з підключенням Wi-Fi geokie Мережа, Модеми & VoIP 5 26 жовтня 2008 05:19
У мене виникли проблеми підключення до комп'ютера My TV sterbik Графічні карти & Монітори 12 1 лютого 2008 15:36
Підключення ПК до телевізора Airescape Генеральний обладнання чат 1 27 січня 2008 12:29
Підключення до телевізора Stereo & DVR Mischman Мультимедіа & кодеки 1 1 січня 2008 16:58
Підключення Jack06 Процесори, материнські плати RAM & 9 30 листопада 2007 16:50
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.