![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| І. бажаючим підключити ПК до моєї РК-телевізор, я отримав відео, S-VIDEO зв'язку, але я не знаю, як отримати звук, покажу вам фотографії, які я взяв так що ви можете мені допомогти. Кабелі я отримав з відеокартою ![]() задній панелі ПК ![]() для ТБ Ive Got компонентні входи відео та аудіо-L + R |
|
| |||
| |||
| Одна з них буде робити свою справу. Там тільки coupla фунтів на Ebay. Введіть 'ПК для відтворення звуку телевізора. ![]() Було б краще, якщо ви телевізор був 3,5 аудіо Тхо Джек ... Я просто вважаю за краще його! Було б просто Джек Джек. Сподіваюсь це допоможе! |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Потрібна допомога з підключенням Wi-Fi | geokie | Мережа, Модеми & VoIP | 5 | 26 жовтня 2008 05:19 |
| У мене виникли проблеми підключення до комп'ютера My TV | sterbik | Графічні карти & Монітори | 12 | 1 лютого 2008 15:36 |
| Підключення ПК до телевізора | Airescape | Генеральний обладнання чат | 1 | 27 січня 2008 12:29 |
| Підключення до телевізора Stereo & DVR | Mischman | Мультимедіа & кодеки | 1 | 1 січня 2008 16:58 |
| Підключення | Jack06 | Процесори, материнські плати RAM & | 9 | 30 листопада 2007 16:50 |
| Різьба Інструменти | |
| |