![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Хей,
Ето някои основни спецификациите на моя компютър, преди да продължите (въпросите по-долу): - Имам NVidia quadro 3500 карти, свързани с два 24 "широкоекранни монитори. - ASUS p5k лукс MOBO - 4 участия и DDR2-800 RAM -Windows Vista премия 64 битов - Intel Core 2 четворни prossesor Какво съм аз искам да направите е да свържете друга видео карта (The NVidia 8800 GTX) тук са моите въпроси: 1. Когато се свързвате друга видео карта ще я комбинираме и двете им способности заедно? 2. Ако е така, че винаги ще го направите? 3. Има повече от един начин за свързване на видео картите? 4. Ако е така, каква е най-добрият начин? 5. Ще една SLI връзка работата обмисля аз имам две монитори уредила (The Quadro карти има две връзки за монитори, че ми се иска да си уредила)? 6. Всичко останало във всички мислите, че аз трябва да знам. Още веднъж благодаря ви много за вашата помощ! |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
1.) Да