![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Έι, εδώ είναι μερικές βασικές προδιαγραφές στον υπολογιστή μου πριν συνεχίσει i (Ερωτήσεις που ακολουθεί): - Έχω μια nVidia QUADRO 3500 κάρτα συνδεδεμένη με δύο 24 "widescreen οθόνες. - ASUS p5k deluxe MOBO - 4 συναυλίες og RAM DDR2-800 -Windows Vista 64 bit πριμοδότηση - Intel Core 2 Quad prossesor Τι έχω να θέλω να κάνουμε είναι να συνδέσετε ένα άλλο βίντεο κάρτα (Η Nvidia 8800 GTX) εδώ τις ερωτήσεις μου είναι: 1. Κατά τη σύνδεση άλλη κάρτα βίντεο που θα συνδυάζει τόσο τις ικανότητές του μαζί; 2. Αν ναι, θα πρέπει πάντα να το κάνετε αυτό; 3. Υπάρχουν περισσότερα από ένα τρόπο για να συνδέσετε κάρτες οθόνης; 4. Αν ναι, ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος; 5. Θα ένα SLI σχέση εργασίας εξετάζει Έχω δύο οθόνες αγκύλος up (QUADRO Η κάρτα έχει δύο συνδέσεις για τις οθόνες που θα ήθελα να κρατήσει μέχρι αγκύλος); 6. Τίποτα Νομίζεις ότι πρέπει να γνωρίζετε. Για μια ακόμη φορά σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σας! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 1.) Ναι