![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hé, Itt van néhány alapvető specs on a számítógépet, mielőtt folytatja (kérdések alább): - Van egy nVidia quadro 3500-kártya csatlakozik két 24 "szélesvásznú monitorokat. - ASUS p5k deluxe MOBO - 4 koncertek és DDR2-800 RAM Windows Vista Premium 64 bit - Intel Core 2 Quad prossesor Amit nem akarnak csatlakozni a másik videokártya (Az Nvidia 8800 GTX) Itt vannak a kérdések: 1. Amikor a kapcsoló egy videó kártyát fog mindkét azok a képességek együtt? 2. Ha így lesz, hogy mindig ezt? 3. Vannak-e több mint egy módon kapcsolódni videó kártya? 4. Ha igen, mi a legjobb módja? 5. Will egy SLI kapcsolat munkát tekintve már két monitor Bekapcsoltattam (A Quadro kártya két Összeköttetések figyeli, hogy én szeretném tartani Bekapcsoltattam)? 6. Még valami minden esetben azt gondolja, én tudom. Mégegyszer köszönöm szépen köszönöm a segítséget! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 1.) Igen
2.) Igen 3.) Nem 4.) PCI-Express x16 egyetlen módja (becides kis darab vége óta szar videocards) 5.) Igen én is csatlakozni 1 moniter 2 minden 6.), Hogyan kell telepíteni a grafikus kártya My System: #
|
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Túlhajtási Nvidia GeForce 8800 GTX GPU | lozerx | Grafikus kártyák és monitorok | 0 | 15. június 2009 05:23 |
| Nvidia Quadro FX HELP pls | Mennydörgő Jupiter | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 23. október 2007 10:19 |
| NVidia Quadro és ATI FireGL | coldalarm | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | 14. Szeptember 2007 08:25 |
| Nvidia 8800 GTS 640mb crashes | chtxdrgn | Grafikus kártyák és monitorok | 4 | 1. Szeptember 2007 07:37 |
| NVIDIA GeForce 8800 Ultra súgó | Ripz | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 10. augusztus 2007 12:24 |
| Téma eszközök | |
| |