![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hei, Šeit ir daži galvenie specs manā datorā, pirms es turpinu (Jautājumi zemāk): - Man ir nVidia quadro 3.500 karti saistīts ar diviem 24 collu platekrāna monitoriem. - Asus p5k deluxe MOBO - 4 gigs og DDR2-800 RAM -Windows Vista Premium 64 bit - Intel Core 2 Quad prossesor Kas es esmu, kas vēlas to darīt, ir pievienot citu video kartes (Nvidia 8.800 GTX) Šeit ir mani jautājumi: 1. Pieslēdzoties citu video karte būs to apvienot abas savas spējas kopā? 2. Ja tā Vai tā vienmēr to dara? 3. Vai telpā ir vairāk nekā viens veids, kā savienot video kartēm? 4. Ja tā, kas ir labākais veids? 5. Vai SLI pieslēgšanas darbiem, ņemot vērā man ir divi monitori saliekts up (Quadro kartei ir divi savienojumi monitoriem, es vēlos paturēt saliekts up)? 6. Kaut kas cits VISOS jūs domājat, man vajadzētu zināt. Vēlreiz paldies so much for your help! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 1.) Jā