![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hej, Tu sú niektoré základné špecifikácie pre svoj počítač pred aj naďalej (otázky nižšie): - Mám karta nVidia Quadro 3500 spojený s dvoma 24 "širokouhlý monitor. - ASUS P5K Deluxe MOBO - 4 koncerty og DDR2-800 RAM -Windows Vista Premium 64 bit - Intel Core 2 Quad prossesor Co som chcel urobiť, je pripojiť ďalšiu grafickú kartu (NVIDIA 8800 GTX), tu sú moje otázky: 1. Pri pripájaní iného Grafická karta bude kombinovať ako svoje schopnosti spolupracovať? 2. Bude-li tomu tak vždycky to urobiť? 3. Vyskytujú sa viac ako jeden spôsob pripojenia grafických kariet? 4. Ak áno, čo je najlepší spôsob? 5. Nebol SLI spojenie prácu zvažujú aj dva monitory zahnutý hore (The Quadro kariet má dve pripojenia na monitory, že by som chcel zachovať hákovitý up)? 6. Ešte niečo AT ALL si myslíte, že by som mal vedieť. Ešte raz ďakujem moc za vašu pomoc! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 1.) Áno
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Přetaktování NVIDIA GeForce 8800 GTX GPU | lozerx | Graphics Cards & Monitory | 0 | 15. jún 2009 05:23 |
| Nvidia Quadro FX HELP pls | Hromobijca | Graphics Cards & Monitory | 3 | 23. októbra 2007 10:19 |
| NVidia Quadro a ATI FireGL | coldalarm | Graphics Cards & Monitory | 1 | 14. September 2007 08:25 |
| Nvidia 8800 GTS 640 mb pády | chtxdrgn | Graphics Cards & Monitory | 4 | 1. September 2007 07:37 |
| NVIDIA GeForce 8800 Ultra pomoci | Ripz | Graphics Cards & Monitory | 3 | 10. august 2007 12:24 |
| Thread Tools | |
| |