![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Еј, Овде су неке основне наочаре на мој рачунар пре него што сам и даље (питања испод): - Имам НВИДИА КУАДРО 3500 картица повезани на две 24 "уидесцреен монитора. - Асус п5к заварати МОБО - 4 и наступе ДДР2-800 РАМ-а -Уиндоус Виста Премиум 64 бита - Интел Цоре 2 Куад проссесор Шта сам ја желе учинити је прикључити другом видео картицом (Тхе НВИДИА 8800 ГТКС) овде су моја питања: 1. Кад повезујете други Видео картица ће га комбиновати обе своје способности заједно? 2. Ако тако ће увек учинити? 3. Да ли постоји више од једног начина да спојите видео картица? 4. Ако је тако што је најбољи начин? 5. Хоћете један сли вези рада разматра Имам два монитора упецан уп (Тхе КУАДРО картица има два Прикључци за мониторе да желим да води упецан горе)? 6. Било што друго АТ АЛЛ ви мислите ја би требао да зна. Још једном хвала вам толико за вашу помоћ! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 1.) Ыес
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Оверцлоцкинг НВИДИА ГеФорце 8800 ГТКС ГПУ | лозеркс | Грапхицс Цардс & Мониторс | 0 | 15. јуна 2009 05:23 |
| НВИДИА КУАДРО ФКС плс ХЕЛП | Громовник | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 23 октобар 2007 10:19 |
| НВИДИА КУАДРО и АТИ ФиреГЛ | цолдаларм | Грапхицс Цардс & Мониторс | 1 | 14. сеп 2007 08:25 |
| НВИДИА 8800 ГТС 640мб црасхес | цхтксдргн | Грапхицс Цардс & Мониторс | 4 | 1 септембар 2007 07:37 |
| НВИДИА ГеФорце 8800 Ултра помоћ | Рипз | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 10 аугуст 2007 12:24 |
| Тхреад Тоолс | |
| |