![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Hey, Burada aşağıda (Soru) devam önce bilgisayarda bazı temel özellikleri şunlardır: - I 3500 kartı iki 24 "geniş ekran monitörler bağlı bir nVidia Quadro var. - ASUS p5k lüks MOBO - 4 Gb'lik DDR2 og-800 RAM Windows Vista Premium 64 bit - Intel Core 2 Quad prossesor Başka bir ekran kartı (NVIDIA 8800 GTX) burada bağlamak olduğu için ne isteyen pm benim sorular aşağıdadır: 1. Ne zaman kendi gücümüzle birlikte iki birleştiren başka bir ekran kartı bağlanma? 2. Eğer hep bunu mısınız? 3. Görüntü kartları bağlamak için birden fazla yolu var mı? 4. Eğer öyleyse ne en iyi yolu nedir? 5. ) Bağladım tutmak için bir SLI bağlantısı iş I düşünüyor iki monitör bağladım var (The Quadro kartı izler i isteyen iki Bağlantılar vardır? 6. Başka bir şey AT Tek bildiğim gerektiğini düşünüyorum. Bir kez daha çok yardımcı olduğunuz için teşekkür ederiz! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 1.) Evet