![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Гей, Ось деякі основні специфікації на моєму комп'ютері, перш ніж я продовжу (Питання нижче): - У мене Nvidia Quadro 3500 карта підключена до двох 24 "широкоекранних моніторах. - ASUS P5K Deluxe MOBO - 4 Концерти О. DDR 2-800 RAM Система Windows Vista Premium 64 біт - Intel Core 2 Quad prossesor Те, що я хочу зробити це підключити інший відеокартою (Nvidia 8800 GTX) Ось мої питання: 1. При підключенні іншого відео карта це буде поєднувати свої здібності разом? 2. Якщо так буде завжди робити це? 3. Є кілька шляхів для підключення відеокарти? 4. Якщо це так, що краще за все? 5. Чи буде робота SLI розгляді зв'язку у мене два монітора підключено (карта Quadro має два з'єднання для моніторів, які я хочу зберегти підключили)? 6. Все інше на всіх ви думаєте, що я повинен знати. Ще раз дякую вам стільки за вашу допомогу! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 1.) Да
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Розгін NVIDIA GeForce 8800 GTX GPU | lozerx | Графічні карти & Монітори | 0 | 15 червня 2009 05:23 |
| Nvidia Quadro FX ДОПОМОГА PLS | Громовержець | Графічні карти & Монітори | 3 | 23 жовтня 2007 10:19 |
| Nvidia Quadro і ATi FireGL | coldalarm | Графічні карти & Монітори | 1 | 14 вересня 2007 08:25 |
| NVIDIA 8800 GTS 640MB аварій | chtxdrgn | Графічні карти & Монітори | 4 | 1 вересня 2007 07:37 |
| NVIDIA GeForce 8800 Ultra допомогу | Ripz | Графічні карти & Монітори | 3 | 10 серпня 2007 12:24 |
| Різьба Інструменти | |
| |