![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nazdar, A naopak udržuje okno odprýskávání a nebude odejít. I'm pomocí ostrými Electronics počítač s W98SE a Dell monitoru. CPU zdálo rozpoznat monitoru. To se stalo i na některých elses Gateway W98SE CPU a moje Dell monitoru. Jak mohu opravit tento problém? Díky. Bob |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Máte číslo modelu?
| |||
| |||
| Monitor je Dell E773c 17 ". Na rozdíl od pole má barevný pruh, který se mění z červené na modrou a zpět. Kurzor nemá žádný vliv na to. Existují různé obrázky ukazující, jak chenge tvar se screeen. Jedná se o výjezd znamení na levé straně. Čísel 9300 a 9500, jsou v krabici Uživatel módu H: 37.8KH2 V: 59.9Hz CPU nemá číslo modelu. |
|
| |||
| |||
| Co jste popisující monitoru je nastavení obrazovky. Obvykle je tlačítko menu a kurzorových kláves na monitoru. Pokud se zdá, bez akce, já myslím, že by vás to chce změnit, že nastavení. 9300/9500 zvuku, jako je nastavení teploty barev - to je věc, vizuální preference. H: je horizontální frekvence - nastavit, že pokud se na monitoru obraz je nestabilní nebo pokud má artefakty kropili celé obrazovky. Je možné, že grafická karta je požádal, aby pro vysoké rozlišení a počtu barev. Zpátky na VGA (800x600) a 16 mil. barev (256 je web pallete). |
|
| |||
| |||
| Zkoušel jsem všechny různé nastavení a nic měnit. |
|
| |||
| |||
| Je to jen o nastavení se objeví okno, že? Mohl by to být problém prašnosti při sledování způsobilo připojení k nastavení tlačítko? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Hlavní panel Udržuje se objevovat během přehrávání | Jack06 | Multimedia & Kodeky | 0 | 25.srpna 2009 15:23 |
| Premiéra 6.5 - žádné časové osy v okně monitoru | pepylepew1961 | Multimedia & Kodeky | 0 | 19. června 2009 04:23 |
| Odprýskávání z auta dent | robina80 | Vypnout Téma diskuze | 3 | 24. ledna 2008 13:46 |
| Chyba, která udrží odprýskávání nahoru a příčiny nečekaných odstávek (Vista) | hotfart | Operační systémy Windows | 4 | 17. ledna 2008 14:56 |
| Kontrastní poměr | Agon | Graphics Cards & Monitory | 2 | 5. září 2007 18:48 |
| Thread Nástroje | |
| |