![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, A kontraszt ablak durrantó tart, és nem megyek el. Én használ egy éles elektronika számítógép W98SE és Dell monitor. A CPU úgy tűnt, hogy ismeri a monitort. Ez is történt néhány elses Gateway W98SE CPU-s Dell monitor. Hogyan tudom meg ezt a problémát? Köszönöm. Bob |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Van egy szám?
| |||
| |||
| A monitor a Dell E773c 17 ". A kontraszt doboz színes sáv, hogy a változások a piros, kék és vissza. A kurzor nem befolyásolja azt. Különböző kép mutatja, hogyan chenge formáját a screeen. Van egy kijárat jele a bal oldalon. A számok 9300 és 9500 van a dobozban Módban H: 37.8KH2 V: 59.9Hz A CPU nem rendelkezik a modell számát. |
|
| |||
| |||
| Mi van leírva a monitor beállítása képernyőn. Általában van egy menü gomb és a kurzor gombokat a monitort. Ha úgy tűnik, nem a cselekvés, azt hiszem, hogy meg akarja változtatni a beállítást. 9300/9500 hangzik, mint Színhőmérséklet beállítás -, hogy ez a vizuális előnyben. H: a horizontális frekvencia - állítsuk be, hogy ha a monitor a kép instabil, vagy ha azt artifacts hinteni az egész képernyőt. Lehetséges, hogy a grafikus kártya is kérte, hogy a nagy felbontás és a színek száma. Vissza a VGA (800x600) és 16 millió szín (256 a web pallete). |
|
| |||
| |||
| Próbáltam a különböző beállításokat, és semmi sem változott. |
|
| |||
| |||
| Ez csak az ablakot, hogy jön ki? Lehet, hogy ez a por-probléma a monitor okozza a kapcsolatot a Beállítások gombra! |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Tálcán Keeps felbukkanó lejátszás közben | Jack06 | Multimédia és kodekek | 0 | Augusztus 25, 2009 15:23 |
| Premiere 6.5 - Nem időrendben a monitor ablakot | pepylepew1961 | Multimédia és kodekek | 0 | 19. június 2009 04:23 |
| Durrantó ki autóval horpaszt | robina80 | Off Topic Discussion | 3 | 24. január 2008 13:46 |
| Hiba, hogy megtartja popping és okoz váratlan leállásokkal (Vista) | hotfart | A Windows operációs rendszerek | 4 | 17. január 2008 14:56 |
| Contrast Ratio | Agon | Grafikus kártyák és monitorok | 2 | 5. Szeptember 2007 18:48 |
| Téma eszközök | |
| |