![]() |
|
| |||
| |||
| הי, א בניגוד חלון שומר popping למעלה ולא לזוז. אני משתמש במחשב עם Sharps אלקטרוניקה W98SE ו Dell לפקח. ה CPU נראה לזהות את המסך. זה קרה גם בכמה elses Gateway W98SE CPU שלי Dell לפקח. איך אני יכול לתקן את הבעיה? תודה. בוב |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם יש לכם מספר הדגם?
| |||
| |||
| על מוניטור של Dell E773c 17 ". לעומתם יש את התיבה של הפליה גזעית כי משתנה כדי אדום כחול שוב. הסמן אין כל השפעה על זה. יש תמונות שונות מראה כיצד chenge בדמותם של screeen. יש יציאה סימן בצד שמאל. המספרים הם 9300 ו 9500 בתיבה מצב משתמש H: 37.8KH2 V: 59.9Hz ה CPU אין מודל מספר. |
|
| |||
| |||
| מה שאתה מתאר הוא לפקח על תוכנית ההתקנה של המסך. בדרך כלל יש כפתור התפריט ואת המפתחות הסמן על המסך. אם היא מופיעה ללא פעילות, אני מניח שהוא היה רוצה לשנות את ההגדרה. 9300/9500 נשמע כמו הגדרת טמפרטורת צבע - כי הוא עניין של העדפה חזותית. ח: הוא אופקי תדירות - כי אם לשנות את התמונה הוא לפקח יציבה או אם יש לו artifacts מורבץ ברחבי המסך. זה אפשרי, כי כרטיס המסך הוא ביקש להיות גבוהה של פתרון הבעיה או במספר צבעים. תתרחק עד VGA (800x600) ו 16 מיליון צבעים (256 הוא pallete אינטרנט). |
|
| |||
| |||
| ניסיתי את כל ההגדרות שונות ושום דבר לא השתנה. |
|
| |||
| |||
| האם זה רק חלון ההגדרות של אבא? הוא יכול להיות בעיה של אבק גורמת חיבור לפקח על הלחצן הגדרות? |