![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
|||
|
Cześć,
W przeciwieństwie do okien prowadzi popping i nie odejdę. Jestem przy użyciu komputera z ostrymi Electronics W98SE i Dell monitora. CPU wydawało rozpoznać monitora. To także stało się w niektórych elses Gateway W98SE procesora i mój Dell monitora. Jak mogę rozwiązać ten problem? Dzięki. Bob |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Czy masz numer modelu?
|
|||
|
|||
|
Monitor jest Dell E773c 17 ".
W przeciwieństwie polu ma pasek, który zmienia kolor z czerwonego na niebieski iz powrotem. Kursor nie ma wpływu na jej temat. Istnieją różne zdjęcia pokazujące jak chenge kształt z screeen. Nie ma wyjścia znak po lewej stronie. Numery 9300 i 9500 znajdują się w polu Użytkownik trybie H: 37.8KH2 V: 59.9Hz CPU nie ma numer modelu. |
|
|
|||
|
|||
|
Czego opisujące jest monitorowanie konfiguracji ekranu. Zwykle istnieje menu i klawiszy kursora na monitorze.
Jeżeli okaże się, bez działania, chciałbym domyślać, że chce, aby zmienić to ustawienie. 9300/9500 brzmią jak ustawienie temperatury kolorów - jest to kwestia preferencji wizualnych. O: poziomej częstotliwości - dostosowanie że jeśli monitora obraz jest niestabilny lub jeśli ma artefaktów spryskiwaniem całym ekranie. Możliwe, że karta graficzna jest pytanie o wysokiej rozdzielczości lub liczbę kolorów. Powrót off VGA (800x600) i 16 mln kolorów (256 jest pallete internetowej). |
|
|
|||
|
|||
|
Próbowałem wszystkich różnych ustawień i nic nie zmieniło.
|
|
|
|||
|
|||
|
Czy to tylko ustawienia okna wyskakuje? Czy może to być problem w pył monitora powoduje połączenie ustawienia przycisku?
|