![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво, А Насупрот прозору чува поппинг уп и неће отићи. Им 'помоћу Схарпс Електроника рачунар са У98СЕ и Делл монитор. ЦПУ Изгледа да препозна монитор. То се догодило на неким елсес приступнички У98СЕ ЦПУ и моје Делл монитор. Како да шкрипац данашји проблем? Хвала. Боб |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имате ли број модела?
| |||
| |||
| Монитор је Е773ц Делл 17 ". Контраст кутији има бар који мења боју од црвене до плаве и вратити. Курсор нема никаквог утицаја на то. Постоје различите слике приказују како Цхенг у облику сцрееен. Има излаз знак на левој страни. Бројева 9300 и 9500 су у кутији Корисничко мод Х: 37.8КХ2 В: 59.9Хз ЦПУ нема број модела. |
|
| |||
| |||
| Шта сте се описују монитор сетуп екран. Обично се налази дугме Мени и курсор тастера на монитору. Ако се појављује без ваше акције, ја бих Претпостављам да жели да то промените поставку. 9300/9500 звук попут подешавање температуре боје - то је ствар визуелног подешавања. Х: је хоризонтална фреквенција - подесите да ако монитор слика је нестабилна или ако има артефаката шкропили целом екрану. Могуће је да је графичка картица је тражио да се у високој резолуције и броја боја. Назад до ВГА (800кс600) и 16 милиона боја (256 је веб палета). |
|
| |||
| |||
| Покушао сам све различите поставке и ништа променило. |
|
| |||
| |||
| Да ли је то само подешавања прозору који попс горе? Могао је бити прашина проблем у монитору изазива веза на дугме подешавања? |