![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, jsem našel tento chladič pro 8800gt, která vypadá poměrně dobře (viz obrázek). však i cant najít pro prodej na své vlastní, pouze s kartou. jestli někdo ví, kde se může dostat i 1 prosím říct. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| máte stejnou kartu teď? Důvodem dotazem, tam by mohl být na několik otázek, montáž, pokud nejsou z téže společnosti tak říkajíc EDIT Jen si uvědomil, že se vám tak Spencer im Určitě jste již ověřili, že nemocní hehe n zkuste najít jeden pro mě kamarád!
Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! Můj systém: Moje
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Můj systém: Nejlépe Secrit
|
|
| |||
| |||
| Citace: , Ale díky všem stejné |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Které 8800GT Grafická karta Cooler? Už 2 vybral | ruquick77 | Graphics Cards & Monitory | 2 | 16. dubna 2009 14:18 |
| CPU Cooler pomoci | Bubba | Procesory, základní desky & RAM | 7 | 20. Září 2008 12:51 |
| CPU Cooler. Který? | craiig | Procesory, základní desky & RAM | 7 | 14. února 2008 15:15 |
| 8800gt chladiče poradenství | Spencer2004 | Graphics Cards & Monitory | 4 | 26. ledna 2008 15:13 |
| Chladiče | Aners92 | Obecné Hardware Chat | 2 | 20 leden 2008 03:41 |
| Thread Nástroje | |
| |