![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok, ja sam pronašao ovaj hladnjak za 8800GT koja izgleda prilično dobro (vidi sliku). ipak ja licemjerje nađi prema za prodaju na vlastitu, samo s karticom. ako bilo tko zna gdje svi ja mogu dobiti 1 ugoditi reći. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| si dobio isti karticu sad? razlog za molba, moglo bi biti malo dolikuje pitanja ako nisu iz iste tvrtke da tako kažemo EDIT samo shvatio da li je bio Spencer pa im siguran da već ček da bolestan hehe n pokušati pronaći jedan za PAL ya!
Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! My System: Moj
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ My System: Top Secrit
|
|
| |||
| |||
| Quote: , Ali hvala svi isti |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Koju grafičku karticu 8800GT hladnjak? Have 2 bere Out | ruquick77 | Graphics Cards & Monitors | 2 | 16. travanj 2009 14:18 |
| CPU hladnjak pomoć | Bubba | CPU, Matične ploče i RAM | 7 | 20. Ruj 2008 12:51 |
| CPU hladnjak. Koji? | craiig | CPU, Matične ploče i RAM | 7 | 14. veljača 2008 15:15 |
| 8800gt hladnjaci savjet | Spencer2004 | Graphics Cards & Monitors | 4 | 26 siječanj 2008 15:13 |
| Hladnjaci | Aners92 | General Hardware Chat | 2 | 20 siječanj 2008 03:41 |
| Thread Tools | |
| |