![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| szia, nekem van alapít ez hidegebb a 8800GT ami úgy néz ki elég jó (lásd a képen). de én vidám talál ez az eladó saját, csak a kártyát. ha valaki tudja, hol lehet 1 kérem. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Van pontosan ugyanazt a kártyát most? oka kérdezi, nem lehetett néhány berendezési kérdésekre, ha azok nem ugyanattól a cégtől származó úgy mondjam EDIT Csak rájött, hogy van olyan Spencer im meg róla, hogy már ellenőrizte, hogy a beteg megpróbál hehe n talál egy a számodra haver!
A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! My System: Enyém
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ My System: Top Secrit
|
|
| |||
| |||
| Idézet: , De köszönöm mindegy |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Melyik 8800GT Video Card Cooler? Have 2 Kiszemeltem | ruquick77 | Grafikus kártyák és monitorok | 2 | 16. április 2009 14:18 |
| CPU Cooler súgó | Bubba | Processzorok, alaplapok és RAM | 7 | 20. Szeptember 2008 12:51 |
| CPU hűtő. Melyik? | craiig | Processzorok, alaplapok és RAM | 7 | 14. február 2008 15:15 |
| 8800gt cooler tanácsadás | Spencer2004 | Grafikus kártyák és monitorok | 4 | 26. január 2008 15:13 |
| Cooler | Aners92 | Általános fémáru Chat | 2 | 20. január 2008 03:41 |
| Téma eszközök | |
| |