![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas, Radau šį 8800GT, kuri atrodo gana gerą aušintuvas (žr. paveikslėlį). Tačiau i cant find it parduoti savo, tik su kortele. jei kas nors žino kur galima gauti 1 prašome pasakyti. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar turite tokią pačią kortelę dabar? priežastis, dėl kurios prašoma, galima montuoti keletą klausimų, jei jie yra ne iš tos pačios įmonės taip kalbėti EDIT tik supratau, kad buvo tu Spencer, kad jiems tikrai jau patikrinta, hehe blogai pabandyti N ya vienas rasti PAL!
Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! Mano sistema: Mano
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Mano sistema: Top Secrit
|
|
| |||
| |||
| Citata: , Bet ačiū visiems tos pačios |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kuris 8800GT Video Card Cooler? Have 2 pasirinko | ruquick77 | Graphics Cards & Monitoriai | 2 | Balandis 16, 2009 14:18 |
| CPU COOLER Pagalba | Bubba | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 7 | 20 rugsėjis 2008 12:51 |
| CPU aušintuvu. Kuris iš jų? | craiig | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 7 | 14 vasaris 2008 15:15 |
| 8800GT aušintuvas konsultacijos | Spencer2004 | Graphics Cards & Monitoriai | 4 | 26 sausis 2008 15:13 |
| Aušintuvas | Aners92 | General Hardware Chat | 2 | 20 sausis 2008 03:41 |
| Temos įrankiai | |
| |