![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок, ЈА имати оснивати данашји хладњак за 8800гт која изгледа прилично добра (види слику). ипак ја лицемјерје наћи за продају на сопствени, само са картицом. ако ико зна где могу добити 1 молим реците. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| си добио исти картица сада? Разлог за молба, ту може бити неколико неуклапање питања ако нису из исте компаније, тако да се говори Едит реализована је само вама Спенцер тако сигурни да им је већ означено да болестан хехе н покушајте пронаћи један за ПАЛ ыа!
Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! Мы Сыстем: Мој
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Мы Сыстем: Топ Сецрит
|
|
| |||
| |||
| Куоте: , Али хвала свеједно |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Коју графичку картицу 8800ГТ хладњак? Хаве 2 бере Оут | рукуицк77 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 2 | 16 април 2009 14:18 |
| ЦПУ хладњак помоћ | Буббле | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 7 | 20. сеп 2008 12:51 |
| ЦПУ хладњак. Који? | цраииг | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 7 | 14 фебруар 2008 15:15 |
| 8800гт фрижидери савет | Спенцер2004 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 4 | 26 јануар 2008 15:13 |
| Фрижидери | Анерс92 | Генерал Хардуаре Цхат | 2 | 20 јануар 2008 03:41 |
| Тхреад Тоолс | |
| |