по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Графика на карти & Монитори

Register

Охладителна един 9800GX2

Reply

Нишка Инструменти
Old 20 Август, 2008, 22:17
Член Група

Default Охладителна един 9800GX2

Аз просто си купих един 9800GX2 и достига Temps от 85 * C. Знам, че това е нормално за тази карта, тъй като хората може дори да изпържи яйце на разстояние от тази карта. Топлината от тази карта, обаче, ме притеснява, тъй като буквално шапки ми цялата стая. АЗ съм гледам за евтин начин да се охлади си карта, за да може би 70 * C.

В началото си мислех за добавяне на няколко Scythe Kaze Maru вентилатори да ми CM690 случай, тъй като аз съм в момента само с помощта на фондовата фенове. Моят брат тогава, предложени в намирането на действителните VGA охладител. Аз бях гледам наоколо, но не мога да намеря една VGA охладител съвместима с 9800GX2.

Аз съм се чудех дали би било по-ефективно за мен, за да добавите още няколко фенове на моя случай, или трябва да отидете получите VGA охладител и ако да, кой?
Old 21-ви август, 2008, 07:26
Модератор Група

Какво искате да направите, противоречи на законите на физиката.

Не можете да се отървете от топлина .... невъзможно.

С добавянето на повече фенове и т.н. всичко, което ще направите, е да вземат топлината от картата .... и удар в стаята, оставяйки карти охладител .... стая и вероятно дори горещ.

Но, все пак това е добра идея да го охладете от 85 година, че е доста горещо за моя вкус.

Специален VGA охладител ще бъде най-добре, както и много случай фенове.

Моята система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Дънната платка:
Asus P5Q Pro
RAM памет:
OCZ 8GB 800Mhz
Графична карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
На борда
Hard Drive (и):
Широки
Оптично устройство (а):
Sony Ал cheapo един.
Дело / PSU:
ANTEC триста
Охлаждане:
Арктика Cooler 7 Pro, 3 случая фенове.
Мрежа / Интернет:
Titan ADSL
Монитор (и):
Dual 19 "LCD
Операционна система (и):
XP SP3
Old 21-ви август, 2008, 07:49
Член Група

Можете ли да препоръчате въздушен VGA охладители за 9800GX2?
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc