![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз просто си купих един 9800GX2 и достига Temps от 85 * C. Знам, че това е нормално за тази карта, тъй като хората може дори да изпържи яйце на разстояние от тази карта. Топлината от тази карта, обаче, ме притеснява, тъй като буквално шапки ми цялата стая. АЗ съм гледам за евтин начин да се охлади си карта, за да може би 70 * C. В началото си мислех за добавяне на няколко Scythe Kaze Maru вентилатори да ми CM690 случай, тъй като аз съм в момента само с помощта на фондовата фенове. Моят брат тогава, предложени в намирането на действителните VGA охладител. Аз бях гледам наоколо, но не мога да намеря една VGA охладител съвместима с 9800GX2. Аз съм се чудех дали би било по-ефективно за мен, за да добавите още няколко фенове на моя случай, или трябва да отидете получите VGA охладител и ако да, кой? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Какво искате да направите, противоречи на законите на физиката. Не можете да се отървете от топлина .... невъзможно. С добавянето на повече фенове и т.н. всичко, което ще направите, е да вземат топлината от картата .... и удар в стаята, оставяйки карти охладител .... стая и вероятно дори горещ. Но, все пак това е добра идея да го охладете от 85 година, че е доста горещо за моя вкус. Специален VGA охладител ще бъде най-добре, както и много случай фенове.
|
| |||
| |||
| Можете ли да препоръчате въздушен VGA охладители за 9800GX2? |