![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Jen jsem si koupil 9800GX2 a to je dosáhnout temps na 85 * C. Vím, že to je normální pro tuto kartu, jak lidé mohou dokonce smažit vajíčka mimo tuto kartu. Teplo z této karty, ale trápí mě, jak to doslova ohřívá celý svůj pokoj. Hledám levný způsob chlazení mé karty je to asi 70 * C. Zprvu jsem myslel na přidání několika Scythe Kaze Maru fanoušky, aby jsem CM690 případ jako já v současné době pouze pomocí zásob fanoušky. Můj brácha pak navrhl při hledání skutečné VGA chladič. Hledal jsem kolem, ale nemohu najít chladič VGA kompatibilní s 9800GX2. Já jsem přemýšlel, jestli by nebylo efektivnější pro mě přidat ještě pár fanoušků na mém případě, nebo bych měl jít si chladič VGA a pokud ano, který z nich? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Co chcete dělat vzdoruje zákony fyziky. Můžete se zbavit tepla .... nemožné. Přidáním více ventilátorů atd. vše, co se chystáte udělat, je přijmout teplo od karty .... a vyhodit ji do místnosti, takže karty chladiče .... a místnosti pravděpodobně ještě žhavější. Ale to je ještě dobré chlazení od 85, to je docela horký na můj vkus. Věnovaný VGA chladič by bylo nejlepší, stejně jako spousta případě fanoušků.
|
| |||
| |||
| Můžete mi doporučit nějaké VGA chladiče vzduchu na 9800GX2? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Velmi člení 9800GX2, barevné a grafické botched, screenie uvnitř | tonyfipz | Graphics Cards & Monitory | 3 | 1. červen 2009 13:18 |
| Vnitřní 9800GX2 SLI | icu222much | Graphics Cards & Monitory | 4 | 30. října 2008 20:12 |
| Ati 3870x2 nebo nvidia 9800gx2? | harryc | Graphics Cards & Monitory | 5 | 3. června 2008 23:34 |
| 9800gx2? | computeruler | Graphics Cards & Monitory | 14 | 15. dubna 2008 17:50 |
| Chlazení Co mám? | Compasky | Případy & Napájecí zdroje | 1 | 13. ledna 2008 22:25 |
| Thread Nástroje | |
| |