![]() |
|
| |||
| |||
| Αγόρασα ακριβώς ένα 9800GX2 και είναι επίτευξη temps της 85 * C. Ξέρω ότι αυτό είναι φυσιολογικό για αυτή την κάρτα, όπως οι άνθρωποι μπορούν ακόμη και τηγανίστε ένα αυγό από αυτή την κάρτα. Η θερμότητα από αυτή την κάρτα, όμως, με ενοχλεί που θερμαίνει κυριολεκτικά μέχρι ολόκληρο το δωμάτιο μου. Ψάχνω για έναν ανέξοδο τρόπο για την ψύξη της κάρτας μου σε ίσως 70 * C. Κατά την πρώτη Σκεφτόμουν την προσθήκη λίγων Scythe Kaze οπαδούς Maru σε περίπτωση CM690 μου όπως είμαι τώρα χρησιμοποιούν μόνο οι οπαδοί απόθεμα. Αδερφέ μου πρότεινε τότε στην εξεύρεση μιας πραγματικής ψυγείου VGA. Έχω ψάξει γύρω, αλλά δεν μπορώ να βρω ένα δοχείο ψύξης VGA συμβατή με την 9800GX2. Αναρωτιέμαι αν θα ήταν πιο αποτελεσματικό για μένα να προσθέσω ένα-δύο περισσότερους οπαδούς στην περίπτωσή μου, ή θα πρέπει να πάω πάρετε ένα δοχείο ψύξης VGA και αν ναι, ποιο; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Τι θέλετε να κάνετε αψηφά τους νόμους της φυσικής. Δεν μπορείτε να απαλλαγείτε από την ζέστη .... αδύνατο. Με την προσθήκη περισσότερων ανεμιστήρες κλπ. όλα όσα πρόκειται να κάνουμε είναι να την θερμότητα από την κάρτα .... και το χτύπημα στο δωμάτιο, αφήνοντας την κάρτα cooler .... και η αίθουσα πιθανώς ακόμη και θερμότερος. Όμως, εξακολουθεί να είναι μια καλή ιδέα για να ψυχθεί από 85 ως ότι είναι αρκετά ζεστό για τα γούστα μου. Ένα ειδικό ψύκτη VGA θα είναι καλύτερη, καθώς και αρκετά ανεμιστήρες περίπτωση.
|
| |||
| |||
| Μπορείτε να μου συστήσετε καμία ψύκτες αέρα VGA για την 9800GX2; |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πολύ σπασμένα 9800GX2, χρώμα και γραφικά botched, screenie εσωτερικό | tonyfipz | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 3 | 1 Ιουν 2009 13:18 |
| Εσωτερική 9800GX2 SLI | icu222much | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 4 | 30 Οκτ 2008 20:12 |
| Ati 3870x2 ή 9800gx2 nvidia? | harryc | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 5 | 3η Ιουν 2008 23:34 |
| 9800gx2; | computeruler | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 14 | 15 Απρ 2008 17:50 |
| Τι Ψυκτικό Πρέπει να πάρω; | Compasky | Θήκες & Τροφοδοτικά | 1 | 13 Ιαν 2008 22:25 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |