![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Upravo sam kupio 9800GX2 i to je dostizanje temps od 85 * C. Znam da je to normalno za ovu karticu jer se ljudi mogu čak i pržiti jaja s ove kartice. Toplina iz ove kartice je, međutim, mi gnjavi jer doslovno zagrijava cijelu moju sobu. Ja sam obličje za jeftin način da se rashladi mi karta da možda i 70 * C. Isprva sam mislio dodavanja nekoliko Scythe Kaze Maru navijača na moju CM690 slučaj kao Ja sam trenutno samo pomoću zaliha navijača. Moj braco tada predložio u pronalaženju stvarni VGA hladnjak. Ive 'bio obličje okolo, ali ne mogu naći VGA hladnjak kompatibilan s 9800GX2. Ja sam izvjedljiv ako Internet bi bilo učinkovitije za mene da biste dodali par više obožavatelja na mom slučaju, ili bih trebao ići dobiti VGA hladnjak i ako da koje? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Što želite učiniti prkosi zakonima fizike. Ne možete dobiti osloboditi od vrućine .... nemoguće. Dodavanjem više obožavatelja itd svi ti si idući u obaviti je uzeti topline od kartice .... i puhati u sobu, ostavljajući card cooler .... soba i vjerojatno čak i toplije. Ali, to je još uvijek dobra ideja da je kul od 85 kao i da je prilično vruće za moju naklonost. Posvećen VGA cooler bi bilo najbolje, kao i mnogo slučaj navijača.
|
| |||
| |||
| Možete li mi preporučiti bilo koji VGA hladnjaci zraka za 9800GX2? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Vrlo slomljena 9800GX2, boja i grafički botched, screenie iznutra | tonyfipz | Graphics Cards & Monitors | 3 | 1. lipnja 2009 13:18 |
| 9800GX2 Interni SLI | icu222much | Graphics Cards & Monitors | 4 | 30. listopad 2008 20:12 |
| ATI 3870x2 ili nvidia 9800gx2? | harryc | Graphics Cards & Monitors | 5 | 3. lipnja 2008 23:34 |
| 9800gx2? | computeruler | Graphics Cards & Monitors | 14 | 15. travanj 2008 17:50 |
| Što Cooling Trebam li dobiti? | Compasky | Cases & Power Supplies | 1 | 13 siječanj 2008 22:25 |
| Thread Tools | |
| |