kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Grafikus kártyák és monitorok

Register

Hűtés a 9800GX2

Reply

Téma eszközök
Old Augusztus 20, 2008, 22:17
Csoport tagja

Default Hűtés a 9800GX2

Épp most vettem egy 9800GX2 és ez temps elérte a 85 * C. Tudom, hogy ez normális, ez a kártya, mint az emberek akár egy tojást megsütjük le ezt a kártyát. A hőt ezt a kártyát, azonban zavar engem, mert a szó szoros értelmében melegíti fel az én egész szobát. I am looking for olcsón hűlni a kártyám, hogy talán 70 * C -

Eleinte gondoltam leválása néhány Scythe Kaze Maru ventilátorok az én CM690 ügyben, mint én jelenleg csak az állomány felhasználásával rajongóknak. Az én tesó majd azt állapította meg a tényleges VGA hűtő. Már nézelődök, de nem találok egy VGA hűtő kompatibilis a 9800GX2.

Én csodálkozó ha hatékonyabb lenne a számomra, hogy adjunk még egy pár rajongó, hogy az én esetemben, vagy menjek kap egy VGA hűtő, és ha igen, melyik?
Old Augusztus 21, 2008, 07:26
Moderátor Csoport

Default Hűtés a 9800GX2

Mit akarsz csinálni ellentmond a fizika törvényei.

Nem tud megszabadulni a hő .... lehetetlen.

Hozzáadásával több ventilátor, stb minden megy tennie, hogy vegye el a hőt a kártya .... és fújd be a szobába, így a kártya hűvösebb .... és a szoba talán még melegebb.

De ez még mindig egy jó ötlet, hogy hagyd abba a 85, mivel erre nem elég forró a saját ízlése szerint.

A dedikált VGA hűtő lenne a legjobb, valamint sok esetben rajongók.

My System: Eclipse

Processzor (ok):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Alaplap:
Asus P5Q Pro
RAM memória:
OCZ 8GB 800MHz
Grafikus kártya (k):
Saphire Radeon 4850
Hangkártya:
Onboard
Merevlemez (ek):
Túlnyomó
Optikai meghajtó (k):
Sony al cheapo egyet.
Case / tápegység:
Antec Háromszáz
Hűtés:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 esetben rajongók.
Hálózat / Internet:
Titan ADSL
Monitor (ok):
Dual 19 "LCD
Operációs rendszer (ek):
XP SP3
Old Augusztus 21, 2008, 07:49
Csoport tagja

Default Hűtés a 9800GX2

Tud ajánlani VGA léghűtők a 9800GX2?
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.