![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Épp most vettem egy 9800GX2 és ez temps elérte a 85 * C. Tudom, hogy ez normális, ez a kártya, mint az emberek akár egy tojást megsütjük le ezt a kártyát. A hőt ezt a kártyát, azonban zavar engem, mert a szó szoros értelmében melegíti fel az én egész szobát. I am looking for olcsón hűlni a kártyám, hogy talán 70 * C - Eleinte gondoltam leválása néhány Scythe Kaze Maru ventilátorok az én CM690 ügyben, mint én jelenleg csak az állomány felhasználásával rajongóknak. Az én tesó majd azt állapította meg a tényleges VGA hűtő. Már nézelődök, de nem találok egy VGA hűtő kompatibilis a 9800GX2. Én csodálkozó ha hatékonyabb lenne a számomra, hogy adjunk még egy pár rajongó, hogy az én esetemben, vagy menjek kap egy VGA hűtő, és ha igen, melyik? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mit akarsz csinálni ellentmond a fizika törvényei. Nem tud megszabadulni a hő .... lehetetlen. Hozzáadásával több ventilátor, stb minden megy tennie, hogy vegye el a hőt a kártya .... és fújd be a szobába, így a kártya hűvösebb .... és a szoba talán még melegebb. De ez még mindig egy jó ötlet, hogy hagyd abba a 85, mivel erre nem elég forró a saját ízlése szerint. A dedikált VGA hűtő lenne a legjobb, valamint sok esetben rajongók.
|
| |||
| |||
| Tud ajánlani VGA léghűtők a 9800GX2? |