![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš ką tik nupirko 9800GX2 ir jis pasieks temps 85 * C. Aš žinau, tai yra normalu, tai, kaip žmonės kortelė gali net mailius kiaušinių prie šios kortelės. Iš šios kortelės šilumos, tačiau, priekabiauja, nes ji tiesiog įkaitina visą mano kambarį. Ieškau nebrangios būdas atvėsti mano kortele gal 70 * C. Pradžioje aš galvojau pridėti keletą Scythe Kaze Maru gerbėjų Mano CM690 atveju, kaip aš dabar tik naudojant rankų gerbėjai. Mano Bro tada siūloma rasti faktinį VGA aušintuvas. I've been looking around, bet aš negaliu rasti VGA aušintuvas suderinamas su 9800GX2. Man įdomu, jeigu ji būtų veiksminga ir man pridėti pora daugiau gerbėjų mano atveju, ar man reikia kreiptis gauti VGA aušintuvas ir jei taip, tai kuris? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ką norite daryti neišsprendžiamų fizikos dėsnius. Jūs negalite atsikratyti šilumos .... neįmanoma. Pridedant daugiau gerbėjų ir tt Viskas, ką ketinate daryti tai imasi šilumą nuo kortelės .... ir smūgis jį į kambarį, palikdama kortelė aušintuvu .... ir kambario tikriausiai net šilčiau. Bet ji vis dar gerai atvėsinkite nuo 85, kaip kad yra labai karšta mano simpatijas. Skirtų VGA aušintuvas būtų geriausia, taip pat daug atveju gerbėjai.
|
| |||
| |||
| Ar galite rekomenduoti jokių oro aušintuvai VGA už 9800GX2? |