![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Właśnie kupiłem 9800GX2 i jest czas dotarcia do 85 * C. Wiem, że to jest normalne dla tej karty, jak ludzie mogą nawet smażyć jajka od tej karty. Ciepło z tej karty jest jednak to, jak kłopotliwy mnie dosłownie nagrzewa się cały mój pokój. Ja Szukam niedrogi sposób do ostygnięcia mojej karty nawet 70 * C. Na początku miałem na myśli dodając kilka posiec Kaze Maru fanów do mojego CM690 przypadku Jestem obecnie tylko przy użyciu zasobów fanów. My bro następnie zasugerował w poszukiwaniu rzeczywistej VGA cooler. I've Been Looking około ale nie mogę znaleźć VGA cooler kompatybilny z 9800GX2. Ja zastanawiając się, jeżeli byłoby bardziej skuteczne dla mnie, aby dodać para więcej kibiców na moim przypadku, czy powinienem go dostać VGA cooler a jeśli tak, to które z nich? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Co chcesz zrobić defies prawa fizyki. Nie możesz pozbyć się ciepła .... niemożliwe. Dodając więcej kibiców itp wszystko co zamierzasz zrobić, to podjąć ciepła od karty .... i uderzenie go w pokoju, pozostawiając karty chłodnicy .... i prawdopodobnie nawet Hotter pokój. Ale to wciąż dobry pomysł, aby ją schłodzić od 85 jako że jest dość gorący dla mojego gustu. Specjalna VGA cooler byłoby najlepiej, jak również mnóstwo przypadku kibiców.
|
| |||
| |||
| Czy może Pan polecić wszelkie VGA chłodnic powietrza dla 9800GX2? |
![]() |
|
| Zakładki |