![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Práve som kúpil 9800GX2 a je dosiahnutie temps 85 * C. Viem, že to je normálne pre túto kartu, ako sa môžu ľudia aj smažiť vajíčka z tejto karty. Teplo z tejto karty, je však trápi ma, ako to doslova ohrieva môj celý izba. Já hľadám pre lacný spôsob, ako v pohodě to snad moje karta 70 * C. Najskôr som premýšľal o pridaní niekoľkých kosa Kaže Maru fanúšikovia na môj CM690 veci ako ja v súčasnosti iba pomocou vozidiel fanúšikov. Môj brácha potom navrhla v hľadaní skutočného VGA chladiče. Bol som asi hľadali, ale nemôžem nájsť VGA chladič kompatibilný s 9800GX2. Já jsem přemýšlela, ak by bolo účinnejšie pre mňa pridať ešte pár fanúšikov na môj prípad, alebo by som mal ísť na VGA chladiče a ak áno, ktorý z nich? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Čo chcete urobiť vzdoruje zákonmi fyziky. Nemôžete sa zbaviť tepla .... nemožné. Pridaním viac ventilátorov atď Všetko čo sa chystáte urobiť, je prijať teplo od karty .... a vyhodiť ju do miestnosti, pričom karty chladiča .... a priestor a možno dokonca teplejšie. Ale je to pořád dobré pohodě ju od 85, ako to je dost horúci pre moju záľubu. Specializovaný VGA chladiče by bolo najlepšie, rovnako ako spousta prípade fanúšikov.
|
| |||
| |||
| Môžete mi odporučiť žiadne VGA chladiče vzduchu pre 9800GX2? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Veľmi členia 9800GX2, farebné a grafické botched, screenie vnútri | tonyfipz | Graphics Cards & Monitory | 3 | 1. jún 2009 13:18 |
| Vnútorný 9800GX2 SLI | icu222much | Graphics Cards & Monitory | 4 | 30. októbra 2008 20:12 |
| Ati 3870x2 alebo NVIDIA 9800GX2? | harryc | Graphics Cards & Monitory | 5 | 3. júna 2008 23:34 |
| 9800GX2? | computeruler | Graphics Cards & Monitory | 14 | 15. apríla 2008 17:50 |
| Chladenie Čo mám? | Compasky | Prípady & Napájacie zdroje | 1 | 13. januára 2008 22:25 |
| Thread Tools | |
| |