![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Управо сам купио 9800ГКС2 и то је достизање Темпс од 85 * Ц. Знам то је нормална за ову картицу како људи могу пржити још један офф јаје овој картици. Тхе хеат фром тхис картицом, медјутим, гњави ме јер врућина буквално целу моју собу. Ја сам хандсоме за један јефтин начин да се моји цоол картицом на можда 70 * Ц. Испрва сам мислио додавања неколико косити каже Мару навијача у моје ЦМ690 случај као ја тренутно само помоћу залиха обожаватеља. Мы бро тада сугерисао у проналажењу стварну ВГА хладњак. Иве 'био хандсоме около али не могу наћи ВГА хладњак компатибилан са 9800ГКС2. Ја сам задивљен ако би се ефикасније за мене да бисте додали пар више навијача на мој случај, или бих требао ићи добити ВГА хладњак и ако је тако што је? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Шта желите да урадите дефиес законима физике. Не можете одстранити врућине .... немогуће. Додавањем више навијача итд све ћете учинити је одвести далеко од врућине картицу .... и попушити га у собу, остављајући картице хладњак .... и вероватно чак и соба ХОТТЕР. Но, још увек је добра идеја да се смирите се мало од 85 као што је прилично врућа за моје свиђање. А намењеним ВГА хладњак ће бити најбоље, као и обиље случају обожаватеља.
|
| |||
| |||
| Можете ли ми препоручити било који ВГА расхладници ваздуха за 9800ГКС2? |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Врло сломљена 9800ГКС2, боја и графички ботцхед, сцреение изнутра | тоныфипз | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 1. јуна 2009 13:18 |
| 9800ГКС2 Интерни сли | ицу222муцх | Грапхицс Цардс & Мониторс | 4 | 30 октобар 2008 20:12 |
| АТИ 3870кс2 или НВИДИА 9800гкс2? | харрыц | Грапхицс Цардс & Мониторс | 5 | 3. јуна 2008 23:34 |
| 9800гкс2? | цомпутерулер | Грапхицс Цардс & Мониторс | 14 | 15 април 2008 17:50 |
| Шта цоолинг Требам ли добити? | Цомпаскы | Цасес & Поуер Супплиес | 1 | 13 јануар 2008 22:25 |
| Тхреад Тоолс | |
| |