![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я тільки що купила 9800GX2 і це досягнення темпами +85 ° С. Я знаю, що це нормальна для цієї карти як люди можуть навіть смажити яйця від цієї карти. Тепла від цієї карти, однак, турбує мене, як вона буквально нагрівається вся моя кімната. Я шукаю недорогий спосіб охолодити мою картку, можливо, 70 * C. Спочатку я думала про додавання декількох Scythe Kaze березня фанати CM690 моя справа, як я в даний час тільки за допомогою фондового уболівальників. Мій братан потім запропонували знайти фактичні кулер VGA. Я дивлюся, але я не можу знайти кулер VGA сумісний з 9800GX2. Мене цікавить, якщо воно буде більш ефективним для мене додати ще пару вентиляторів у моєму випадку, чи я повинен піти отримати кулер VGA і якщо так, яка саме? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Що ви хочете зробити не піддається законам фізики. Ви не можете позбавитися від тепла .... неможливо. Шляхом додавання додаткових вентиляторів і т.д. Все, що ви збираєтеся зробити, це прийняти тепло від карт .... і підірвати її до кімнати, залишивши карту кулер .... і в кімнаті, ймовірно, ще гарячіше. Але, все ж це гарна ідея, щоб його охолодити з 85, як це досить жарко для моєї душі. Присвячена VGA кулер буде краще, а також безліч вентиляторів справу.
|
| |||
| |||
| Чи можете ви порекомендувати будь-які повітряні VGA кулери для 9800GX2? |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Дуже сломанной 9800GX2, кольором і графічними невдалою, Screenie всередині | tonyfipz | Графічні карти & Монітори | 3 | 1 червня 2009 13:18 |
| Внутрішній SLI 9800GX2 | icu222much | Графічні карти & Монітори | 4 | 30 жовтня 2008 20:12 |
| Ati 3870x2 або NVIDIA 9800GX2? | harryc | Графічні карти & Монітори | 5 | 3 червня 2008 23:34 |
| 9800GX2? | computeruler | Графічні карти & Монітори | 14 | 15 квітня 2008 17:50 |
| Охолодження Що я повинен отримати? | Compasky | Справа & блоки живлення | 1 | 13 січня 2008 22:25 |
| Різьба Інструменти | |
| |