![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички Аз съм нов новодошъл към този сайт и след като проблемите с графика са корумпирани само когато играят игри. Има някои случайни триъгълници пъти мигащи и някои просто празно. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Били ли сте опитвали актуализирането вашите водачи до последната версия.
| |||
| |||
| Неговият един NVIDIA GeForce 7300 GT Видео процесор GeForce 7300 GT (APG инсталационна) Производител NVIDIA Видео Архитектура VGA КПР Тип Интегриран RAMDAC Размер на паметта 512MB Памет Вид Неизвестно Видео режим 1024 х 768 х 4294967296 цветове Шофьор версия 6.14.11.8122 Шофьор Дата 15/01/2009 08:19:00 |
|
| |||
| |||
| Опитайте новите драйвери> http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us |
|
| |||
| |||
| Здравей са просто осъвременяване на водачите и тя е се върне със същата версия на драйверите имах и все още има проблем? |
|
| |||
| |||
| На колко години е картата? Ако тя е фен го студено бъде запушена с прах за спиране изпълняват и по този начин тя е прегряване. Премахване на вашия случай и да имат поглед, след което почистете го с добър удар и боя четка, ако е необходимо. |
|
| |||
| |||
| Аз няма да видят и чисти, че утре и да сте в течение. Много благодаря |
|
| |||
| |||
| Ако графични карти изложени през уикенда, когато се инсталират втори твърд диск и го даде добър чист и все още има проблем. В GPU температурата е 55 normaly и продължава до 68, когато играят игри, на процесора работи на 44 и 48. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Температурата е добре, че напуска единственият възможен виновник за толкова мъртъв видео памет. Няма начин да се определи това, различна от новата карта. Съжалявам.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| За да се hoenst пич, това е мъртъв карта. Имаш нужда от подмяна. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Случайни син екран на смъртта "и рестартиране | lz22 | Windows операционни системи | 3 | 23-ти септември 2009 година 03:11 |
| Pc замръзва през цялото време | kuby123 | Windows операционни системи | 4 | 6 юли 2009 05:34 |
| Онлайн игрите - Случаен МИГ острие на всеки няколко минути | tlh44 | В мрежа, модеми & VoIP | 1 | 31 май 2009 г. 12:34 |
| Дуел екран Gaming | icu222much | Общи Софтуер Чат | 3 | 9-ти септември 2008 15:52 |
| Презапиша 5 пъти? | pete21 | Общи Софтуер Чат | 12 | 22 Дек 2007 19:47 |
| Нишка Инструменти | |
| |