![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Zdravím všechny Jsem nový návštěvník na tyto stránky a mají problémy s grafikou jsou zkorumpovaní, pouze při hraní her. Tam namátkového trojúhelníky někdy blikající a některé jen prázdné. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zkoušeli jste aktualizaci ovladače na nejnovější verzi.
| |||
| |||
| Jeho jedna NVIDIA GeForce 7300 GT Video procesoru GeForce 7300 GT (APG připojení) Výrobce NVIDIA Video Architektura VGA Typ DAC Integrované RAMDAC Velikost paměti 512 megabajtů Paměť Typ Neznámý Režim Video 1024 x 768 x 4294967296 barev Driver Version 6.14.11.8122 Driver Datum 15/01/2009 08:19:00 |
|
| |||
| |||
| Vyzkoušejte nové ovladače> http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us |
|
| |||
| |||
| Ahoj právě aktualizované ovladače a má vrátit se stejnou verzi ovladače jsem měl a stále má problém? |
|
| |||
| |||
| Kolik je na kartě? Tehdy, má-li být ventilátor je studený ucpané prachem zastavení plnit, a tak je přehřátí. Odstraňte váš případ a mají juknout, tak čisté, že se s dobrou ránu a malířské štětce pokud to bude potřeba. |
|
| |||
| |||
| Budu se muset podívat a vyčistit a zítra vás průběžně. Mnoho být zavázán |
|
| |||
| |||
| Kdyby grafické karty v průběhu víkendu, kdy jsem instalován druhý pevný disk a dal dobrou čistou a stále mají problém. Na GPU teplota je 55 normaly a pokračuje až do 68 při hraní her, procesor běží na 44 a 48. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Teplota je v pořádku, že opustí jedinou možnou viníkem jako mrtvé video paměti. Žádný způsob, jak vyřešit jiným než novou kartu. Omlouvat se.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Chcete-li být hoenst kámo, je to mrtvá karta. Potřebujete náhradní. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Náhodné modrá obrazovka smrti a Restart | lz22 | Operační systémy Windows | 3 | 23.září 2009 03:11 |
| Pc Freezes vždy | kuby123 | Operační systémy Windows | 4 | 6. červenec 2009 05:34 |
| Online hry - Náhodné lag špice každých několik minut | tlh44 | Sítě, Modemy & VoIP | 1 | 31. května 2009 12:34 |
| Duel obrazovky Gaming | icu222much | Obecné Software Chat | 3 | 9. září 2008 15:52 |
| Přepsat 5 krát? | pete21 | Obecné Software Chat | 12 | 22. prosinec 2007 19:47 |
| Thread Nástroje | |
| |