![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια Όλα Είμαι νέος ερχόμενος σε αυτό το site και έχει προβλήματα με τα γραφικά είναι διεφθαρμένοι μόνο όταν παίζει παιχνίδια. Υπάρχουν κάποιες φορές τυχαία τρίγωνα αναβοσβήνει και μόλις μερικά κενά. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχετε δοκιμάσει ενημέρωση των προγραμμάτων οδήγησης για την τελευταία έκδοση.
| |||
| |||
| Είναι ένα NVIDIA GeForce 7300 GT Video Processor GeForce 7300 GT (APG conection) Κατασκευαστής NVIDIA Βίντεο Αρχιτεκτονική VGA ΕΑΒ Τύπος Ολοκληρωμένη RAMDAC Μέγεθος 512MB Memory Άγνωστη Τύπος μνήμης Video Mode 1024 x 768 x 4.294.967.296 χρώματα Driver Version 6.14.11.8122 Driver Ημερομηνία 15/01/2009 08:19:00 |
|
| |||
| |||
| Δοκιμάστε νέους οδηγούς> http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us |
|
| |||
| |||
| Γεια μόλις ενημέρωση των οδηγών και έχει επανέλθει με την ίδια έκδοση των οδηγών που είχα και εξακολουθούν να έχουν το πρόβλημα; |
|
| |||
| |||
| Πόσων χρονών είναι η κάρτα; Εάν έχει έναν ανεμιστήρα που να είναι κρύο φραγμένο με σκόνη διακοπή εκτελεί και έτσι είναι η υπερθέρμανση. Αφαιρέστε την υπόθεσή σας και να έχει peek, στη συνέχεια, καθαρίστε την με ένα καλό χτύπημα και μια βούρτσα χρωμάτων, εφόσον αυτό απαιτείται. |
|
| |||
| |||
| Θα ρίξτε μια ματιά και καθαρή αύριο και να σας δημοσιεύτηκε. Πολλά ευχαριστώ |
|
| |||
| |||
| Αν η κάρτα γραφικών κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, όταν θ εγκατασταθεί ένα δεύτερο σκληρό δίσκο και έδωσε ένα καλό καθαρό και εξακολουθούν να έχουν το πρόβλημα. Η GPU θερμοκρασία είναι 55 κανονικά και ανεβαίνει στο 68 όταν παίζει παιχνίδια, ο επεξεργαστής λειτουργεί σε 44 και 48. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θερμοκρασία είναι εντάξει, ότι αφήνει το μόνο δυνατό ένοχος για το βίντεο μνήμη των νεκρών. Δεν τρόπος για να διορθώσετε αυτό, εκτός από μια νέα κάρτα. Συγγνώμη.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Για να είναι hoenst mate, αυτή είναι μια νεκρή κάρτα. Χρειάζεσαι αντικατάστασης. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Τυχαία μπλε οθόνη του θανάτου και Επανεκκίνηση | lz22 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 3 | 23 Σεπτεμβρίου του 2009 03:11 |
| Pc παγώνει κάθε στιγμή | kuby123 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 4 | 6η Ιουλ 2009 05:34 |
| Online gaming - Τυχαίο υστέρηση ακίδα κάθε λίγα λεπτά | tlh44 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 1 | 31 Μαΐου 2009 12:34 |
| Duel Screen Gaming | icu222much | Γενικά Λογισμικό Chat | 3 | 9ο Σεπ 2008 15:52 |
| Αντικατάσταση 5 φορές; | pete21 | Γενικά Λογισμικό Chat | 12 | 22 Δεκ. 2007 19:47 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |