![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi All Ja sam novi došljak na ovu stranicu i koji imaju problema s grafičkom pokvariti se samo kada igrate igre. Postoje slučajni trokuta treperi nekoliko puta, a neke samo prazno. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeste li pokušao ažuriranju vozača na najnoviju verziju.
| |||
| |||
| Njegova jedna NVIDIA GeForce 7300 GT Video Processor GeForce 7300 GT (APG conection) Proizvođač NVIDIA Video Arhitektura VGA DAC tip Integrated RAMDAC Memory Size 512MB Memorija Unknown Type Video Mode 1024 x 768 x 4294967296 boje Driver Version 6.14.11.8122 Vozač Datum 15/01/2009 08:19:00 |
|
| |||
| |||
| Isprobajte nove drivere> http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us |
|
| |||
| |||
| Hi imaju samo ažurirane upravljačke programe i to je vratiti se s istom verzijom drivera sam imao i još uvijek imaju problema? |
|
| |||
| |||
| Koliko je star ovaj karticu? Ako on ima ventilator je hladno biti začepljen prašina sa zaustavljanjem obavljati i tako je pregrijavanja. Ukloni slučaj i imaju zaviriti, a zatim očistite ga s dobrim puhati i boje kist ako je potrebno. |
|
| |||
| |||
| JA će imati izgled i čiste ga i sutra bi vas posted. Mnogo hvala |
|
| |||
| |||
| Imao je grafička kartica iz preko vikenda kad sam instalira drugi hard disk i dade ga dobro očistite i dalje imati problema. The GPU temperatura je 55 normaly ide i do 68 kada je igranje igara, CPU je trčanje na 44 i 48. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Temperatura je u redu, što ostavlja samo kao mogući krivac za mrtve video memorije. Ne postoji način da se ovo popraviti osim novu karticu. Žao mi je.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Da bi hoenst mate, ovo je mrtav kartice. Potrebna vam je zamjenu. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Random Plava boja Zaslon od Smrt te ponovnim | lz22 | Windows Operating Systems | 3 | 23 rujan 2009 03:11 |
| Pc Freezes u svako doba | kuby123 | Windows Operating Systems | 4 | 6. srpnja 2009 05:34 |
| Online gaming - Random lag smečirati svakih nekoliko minuta | tlh44 | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 31. svibanj 2009 12:34 |
| Dvoboj Screen Gaming | icu222much | Općenito Software Chat | 3 | 9. rujna 2008 15:52 |
| Prebrišete 5 puta? | pete21 | Općenito Software Chat | 12 | 22. prosinac 2007 19:47 |
| Thread Tools | |
| |