![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi All Esu naujas pretendentas į šią svetainę, ir problemų su grafika yra sugadintas tik tada, kai žaidžia žaidimus. Yra atsitiktinis trikampis kartais mirksi, o kai tik tuščią. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūs bandė atnaujinti tvarkykles į naujausią versiją.
| |||
| |||
| Jo NVIDIA GeForce 7300 GT Vaizdo procesorius GeForce 7300 GT (APG conection) Gamintojas NVIDIA Vaizdo Architektūra VGA DAC Type Integrated RAMDAC Memory Size 512MB Memory Type Unknown Video mode 1024 x 768 x 4294967296 spalvos Driver Version 6.14.11.8122 Vairuotojo data 15/01/2009 08:19:00 |
|
| |||
| |||
| Išbandykite naujas tvarkykles> http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us |
|
| |||
| |||
| Sveiki ką tik atnaujinti tvarkykles ir jis turi grįžti su tos pačios versijos vairuotojų turėjau ir vis dar yra problema? |
|
| |||
| |||
| Kaip sena yra kortele? Jei jis to ventiliatoriaus šalto būti užsikimšusi dulkių nutraukimo atlikti, ir todėl jis yra perkaitimo. Pašalinti jūsų atveju ir yra PEEK, tada jį valyti su gera smūgį ir dažymo šepečių, jei reikia. |
|
| |||
| |||
| Teks ieškoti ir švarus rytoj ir keep you posted. Daugelis Ačiū |
|
| |||
| |||
| Jeigu vaizdo plokštė per visą savaitgalį, kai aš įrengti antrą kietąjį diską ir davė jam gerą švarus ir vis dar problema. GPU temperatūra yra 55 normaly ir eina iki 68 žaisdami žaidimus, procesoriaus važiuojant 44 ir 48. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Temperatūra yra gerai, kad palieka tik įmanoma kaltininkus kaip negyvas vaizdo atminties. Nėra būdų išspręsti šią problemą už naują kortelę kitų. Atsiprašau.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Būti hoenst mate, tai miręs kortelė. Jums reikia pakeisti. |