![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Hi all
Esmu jauns atnācējs šo vietni un problēmas ar grafiku ir korumpēta tikai tad, kad spēlējot spēles. Nav nejauši trīsstūra reizēm mirgo un daži tikai tukša. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Vai esat mēģinājis atjaunināt savu vadītājiem jaunāko versiju.
|
|||
|
|||
|
Tās NVIDIA GeForce 7300 GT
Video Processor GeForce 7300 GT (APG conection) Manufacturer NVIDIA Video arhitektūru VGA DAC Type Integrētā RAMDAC Memory Size 512MB Memory Type Unknown Video Mode 1024 x 768 x 4294967296 krāsas Driver Version 6.14.11.8122 Driver Date 15/01/2009 08:19:00 |
|
|
|||
|
|||
|
Izmēģināt jaunus draiverus> http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us
|
|
|
|||
|
|||
|
Hi ir tikko atjauninājusi vadītājiem un tai ir atgriezies ar pašu versiju vadītāju i bija un vēl joprojām ir problēma?
|
|
|
|||
|
|||
|
Cik vecs ir karte? Ja tas ir ventilators auksti būt aizsērējusi ar putekļu apstāšanās veikt, un tādējādi tas ir pārkaršanu. Noņemt savu lietu un ir palūrēt, tad notīriet to veic ar labu atsitienu, paint brush ja nepieciešams.
|
|
|
|||
|
|||
|
Man būs izskatu un notīriet to rīt un tur jums nosūtīts.
Daudz paldies |
|
|
|||
|
|||
|
Bija grafikas karti pa nedēļas nogalē, kad es instal otru cieto disku, tai tagad ir labi tīra un vēl joprojām ir problēma. GPU temperatūra ir 55 kāds parasti un iet līdz 68, kad spēlējot spēles, CPU darbojas pie 44 un 48.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Temperatūra ir labi, ka atstāj vienīgais iespējamais vaininieks tik miris video atmiņa. Nekādi salabot, izņemot jaunu karti. Atvainojiet.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "
Mana sistēma: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Lai būtu hoenst mate, tas ir miris karti. Jums nepieciešams aizstāt.
|