![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi All Jestem nowym COMER do tej strony i problemy z grafiką jest tylko wtedy, gdy uszkodzony gier. Nie losowej migające trójkąty kilka razy, a niektóre po prostu puste. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy próbowali aktualizowania sterowników do najnowszej wersji.
| |||
| |||
| Jest to NVIDIA GeForce 7300 GT Video Procesor GeForce 7300 GT (APG conection) Producent NVIDIA Architektura wideo VGA DAC Type Integrated RAMDAC Wielkość pamięci 512MB Rodzaj pamięci Nieznany Tryb Video 1024 x 768 x 4294967296 kolory Wersja sterownika 6.14.11.8122 Driver Data 15/01/2009 08:19:00 |
|
| |||
| |||
| Wypróbuj nowe sterowniki> http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us |
|
| |||
| |||
| Hi już zaktualizowane sterowniki i ma wrócić z tej samej wersji sterowników i miała i nadal ma problem? |
|
| |||
| |||
| Ile lat ma karty? Jeśli ma to być zimno wentylator to zatkane z kurzu zatrzymania wykonać, a tym samym jest przegrzanie. Usuń swoje sprawy i ma wyglądać, a następnie czystą to z dobrym ciosem i pędzlem w razie potrzeby. |
|
| |||
| |||
| I będzie miał wygląd i czyste i jutro to keep you posted. Wiele podziękować |
|
| |||
| |||
| Gdyby karty graficznej w ciągu tygodnia, kiedy zainstalowano drugi dysk twardy i oddał mu dobre czyste i nadal mają problem. W GPU temperatura wynosi 55 normaly i idzie w górę, gdy do 68 gier, procesor działa na 44 i 48. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Temperatura jest w porządku, że pozostawia to możliwe tylko dla sprawcy jako martwe pamięci wideo. Nie ma mowy, aby to naprawić, innych niż nowe karty. Przepraszam.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Aby być hoenst oficer, jest to martwe karty. Musisz zastępczego. |
![]() |
|
| Zakładki |