![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Merhaba Tüm Ben bu siteye yeni gelen ve grafikler sadece oyun bozuk olma ile sorun mu yaşıyorsunuz duyuyorum. İşte rastgele üçgenin bir kere yanıp sönen ve bazı boş. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| En son sürüm için sürücü güncellemeyi denedi.
| |||
| |||
| Its a NVIDIA GeForce 7300 GT Video İşlemci GeForce 7300 GT (APG conection) Üretici NVIDIA Video Mimarisi VGA DAC Türü Integrated RAMDAC Bellek 512MB Bellek Tipi Bilinmiyor Video Modu 1024 x 768 x 4294967296 renkler Sürücü Sürümü 6.14.11.8122 Sürücü Tarihi 15/01/2009 08:19:00 |
|
| |||
| |||
| Yeni sürücüleri deneyin> http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us |
|
| |||
| |||
| Merhaba sadece güncellenen sürücü ve geri sürücüleri i vardı ve hala sorun varsa aynı sürümü ile geldi? |
|
| |||
| |||
| Kaç yaşında kartı nedir? Eğer hava soğuk toz durdurma ile gerçekleştirmek ve bu nedenle de aşırı olduğunu tıkanmış olması hayranıyım vardır. Durumunuzla çıkarın ve gözetleme var, sonra gerekirse iyi bir darbe ve boya fırça ile temizlemek. |
|
| |||
| |||
| Ben bir göz atacağız ve yarın ve temiz tutmak için yayınlanmıştır. Pek çok şükür |
|
| |||
| |||
| Hafta sonu grafik kartı çıkışı ne zaman i ikinci bir sabit disk yüklü Had ve temiz ve iyi hala sorun var verdi. Bu GPU sıcaklığı 55 normaly ve 68 için, CPU 44 ve 48 çalışan bir oyun artar. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sıcaklık, bunun için mümkün olan tek suçlu terk iyi ölü Video bellek olarak. Bu yeni bir kart başka düzeltmek için Olamaz. Üzgünüm.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Olmak hoenst dostum için bu ölü bir karttır. Bir yedek gerekir. |
![]() |
|
| Bookmarks |