![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Én jelenleg egy x1950pro 512mb, és lehet, hogy még egy olyan barátja szabad, de az 256MB-os verzió. Vajon még mindig tudják használni a kártyák CrossFire? köszi max |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Azt hiszem, nem ajánlott, de lehet, hogy egy kicsit olyan, mint a RAM, hogy ha a különböző termékek, csak akkor működik, valamint a legrosszabb (ebben az esetben is lesz érvényben van 256MB), de ez csak találgatás.
| |||
| |||
| OK cheers dolog, Ha valaki más is már fényt derítsen a téma lenne sokkal apreciated |
|
| |||
| |||
| Köszönjük, hogy időt és segítséget dolog, Úgy találtam ezt a http://ati.amd.com/technology/crossfire/faq.html ami azt mutatja, hogy ez lehetséges, de nem olyan jó, mint két egyforma kártyát, hiszem, csak dugjon be, hogy mi történik |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| 2x 4870 X2 Crossfire | tbarber | Grafikus kártyák és monitorok | 0 | 2. június 2009 23:36 |
| SLI / CrossFire | Deezer | Cases & Power Supplies | 2 | 4. február 2008 21:07 |
| SLI vagy CrossFire? | cheesewheels99 | Grafikus kártyák és monitorok | 4 | 1. január 2008 16:52 |
| Crossfire Cable | xrcodeman | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | 6. augusztus 2007 04:24 |
| X1950xtx kereszttüzében | xrcodeman | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 17. július 2007 18:26 |
| Téma eszközök | |
| |