![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš šiuo metu yra viena x1950pro 512mb ir gali būti suteikta galimybė gauti kitą nemokamai draugas, bet jo yra 256mb versija. Ar aš vis dar galės naudotis ir CrossFire korteles? Ačiū max |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Manau, kad tai nerekomenduojama, bet jis gali būti kaip RAM, nes jei yra skirtingi gaminiai, tai veikia tik taip pat labiausiai (šiuo atveju tiek bus iš tikrųjų turi 256MB), bet tai tik spėjimas bitų.
| |||
| |||
| Gerai Cheers thingie, Jei kas nors gali sąsiauris nebėra šviesos tema būtų daug apreciated |
|
| |||
| |||
| Dėkojame už Jūsų laiką ir padės thingie, Aš manau, kad šis http://ati.amd.com/technology/crossfire/faq.html tai rodo, kad tai įmanoma, bet ne taip gerai, kaip du identiški korteles, guess I'll just įgrūsti jį ir pamatyti, kas atsitinka |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| 2x 4.870 X2 Crossfire | tbarber | Graphics Cards & Monitoriai | 0 | 2 birželis 2009 23:36 |
| SLI / CrossFire | Deezer | Cases & Power Supplies | 2 | 4 vasaris 2008 21:07 |
| SLI arba Crossfire? | cheesewheels99 | Graphics Cards & Monitoriai | 4 | 1 sausis 2008 16:52 |
| Crossfire Kabelinė | xrcodeman | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | 6 rugpjūtis 2007 04:24 |
| X1950xtx CrossFire | xrcodeman | Graphics Cards & Monitoriai | 3 | 17 liepa 2007 18:26 |
| Temos įrankiai | |
| |