![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ја тренутно има једног кс1950про 512МБ и може бити у могућности за добити неки други од пријатеља за бесплатно али му је 256МБ верзију. Да ли бисте и даље моћи да користите картице на унакрсно ватра? хвала макс, |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мислим да то није препоручљиво, али то би могло бити нешто попут РАМ, да, ако су у различите производе, он ради само као најгоре (у овом случају да ће на снази су 256МБ), али ово је само један погодак.
| |||
| |||
| ок наздравље тхингие, Ако било ко други не може пролио више светла на ту тему, било би много апрециатед |
|
| |||
| |||
| захвалност за ваше време и помоћ тхингие, Нашао сам ову хттп://ати.амд.цом/тецхнологы/цроссфире/фак.хтмл која показује да је могуће, али не и као добар као две идентичне картице, претпостављам да ћу га само гурнути у и видети шта се дешава |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| 2кс 4870 Кс2 унакрсно ватра | тбарбер | Грапхицс Цардс & Мониторс | 0 | 2. јуна 2009 23:36 |
| Сли / унакрсно ватра | Деезер | Цасес & Поуер Супплиес | 2 | 4 фебруар 2008 21:07 |
| Сли или унакрсно ватра? | цхеесеухеелс99 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 4 | 1 јануар 2008 16:52 |
| Унакрсно ватра Цабле | ксрцодеман | Грапхицс Цардс & Мониторс | 1 | 6 аугуст 2007 04:24 |
| Кс1950ксткс унакрсно ватра | ксрцодеман | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 17. јула 2007 18:26 |
| Тхреад Тоолс | |
| |