![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я в даний час мають одну X1950Pro 512MB і могла б отримати один від одного безкоштовно, але його це 256mb версії. Хіба я все одно можете використовувати карти в CrossFire? Спасибо Макс, |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я думаю, це не рекомендується, але вона може бути схожа ОЗУ, в цьому випадку мають різні продукти, вона працює тільки, а також гірших (в даному випадку обидва, по суті мають 256MB), але це тільки припущення.
| |||
| |||
| штучка OK Cheers, Якщо хтось інший не може пролити більше світла на тему було б набагато apreciated |
|
| |||
| |||
| Дякуємо за Ваш час і допоможе штучка, Я знайшов http://ati.amd.com/technology/crossfire/faq.html який показує, що це можливо, але не так добре, як два однакових карт, думаю, я просто підсунути його і подивитися, що відбувається |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| 2x 4870 X2 Crossfire | tbarber | Графічні карти & Монітори | 0 | 2 червня 2009 23:36 |
| SLI / CROSSFIRE | Deezer | Справа & блоки живлення | 2 | 4 лютого 2008 21:07 |
| Sli або CrossFire? | cheesewheels99 | Графічні карти & Монітори | 4 | 1 січня 2008 16:52 |
| Crossfire Кабельні | xrcodeman | Графічні карти & Монітори | 1 | 6 серпня 2007 04:24 |
| X1950XTX CrossFire | xrcodeman | Графічні карти & Монітори | 3 | 17 липня 2007 18:26 |
| Різьба Інструменти | |
| |