mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Graphics Cards & Monitoriai

Register

CRT monitorius, kuriame nėra signalo grafinio

Reply

Temos įrankiai
Old Gruodis 25, 2008, 06:16
Naujas Narys

Default CRT monitorius, kuriame nėra signalo grafinio

Turiu sena CRT tipo monitorius su pc žemyn, kai aš jį įjunkite ji veikia BIOS / CMOS Mode, bet kuo greičiau paleisti Windows su apkrova iki monitorius išsijungia į budėjimo mode.when aš jį vėl įjungti monitoriaus rodomas grafinis pasakyti sakydamas nė signal.I bandė imtis atlikti ir padėti grįžti į nuosekliojo prievado kabelis kelis kartus, todėl jis negali vykti, kad yra damged kitaip nieko bus rodomi BIOS režimas all.could tai būtų problema su Windows arba video korta pati?
Old Gruodis 25, 2008, 08:29
Administrator Grupė

Įkėlimo į safe mode ir paversti savo rezoliucijoje nustatyta, tai nustatyti per dideli jūsų monitorius.

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Gruodis 27, 2008, 09:17
Narys

Nežinojo CRT turėjo ribas, mano apgailėtinus CRT monitorius gali eiti daugiau nei 3000 pikselių ..
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Įdiegta Senas CD Drive, Powered Up, kažkas popped, 'No signalas "monitorius Samantha0101 Drives & Removable Media 4 Rugpjūtis 13, 2009 04:50
Monitorius sako ne dėl prekinio ženklo signalas naują platformą svenrulz General Hardware Chat 4 Gegužė 27, 2009 08:10
Monitorius nėra signalo - naujos statybos sistema naemair General Hardware Chat 2 22 vasaris 2009 20:05
Pagalba monitorius - Nr signalas žinutę tinbra1 General Hardware Chat 9 24 spalis 2008 06:21
Speedstream modemas, kuriame nėra prijungta, kompiuteris, kuriame yra ScottAU Networking, Modems & VoIP 1 9 rugsėjis 2008 15:56
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.