![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Turiu sena CRT tipo monitorius su pc žemyn, kai aš jį įjunkite ji veikia BIOS / CMOS Mode, bet kuo greičiau paleisti Windows su apkrova iki monitorius išsijungia į budėjimo mode.when aš jį vėl įjungti monitoriaus rodomas grafinis pasakyti sakydamas nė signal.I bandė imtis atlikti ir padėti grįžti į nuosekliojo prievado kabelis kelis kartus, todėl jis negali vykti, kad yra damged kitaip nieko bus rodomi BIOS režimas all.could tai būtų problema su Windows arba video korta pati? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Įkėlimo į safe mode ir paversti savo rezoliucijoje nustatyta, tai nustatyti per dideli jūsų monitorius.
| |||
| |||
| Nežinojo CRT turėjo ribas, mano apgailėtinus CRT monitorius gali eiti daugiau nei 3000 pikselių .. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Įdiegta Senas CD Drive, Powered Up, kažkas popped, 'No signalas "monitorius | Samantha0101 | Drives & Removable Media | 4 | Rugpjūtis 13, 2009 04:50 |
| Monitorius sako ne dėl prekinio ženklo signalas naują platformą | svenrulz | General Hardware Chat | 4 | Gegužė 27, 2009 08:10 |
| Monitorius nėra signalo - naujos statybos sistema | naemair | General Hardware Chat | 2 | 22 vasaris 2009 20:05 |
| Pagalba monitorius - Nr signalas žinutę | tinbra1 | General Hardware Chat | 9 | 24 spalis 2008 06:21 |
| Speedstream modemas, kuriame nėra prijungta, kompiuteris, kuriame yra | ScottAU | Networking, Modems & VoIP | 1 | 9 rugsėjis 2008 15:56 |
| Temos įrankiai | |
| |