![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mám starý typ crt monitora s PC dole, keď som ho o to funguje v systéme BIOS / CMOS mód, ale akonáhle sa začne okná naložit monitor vypína do pohotovostného mode.when I prepnúť späť na monitore sa zobrazuje grafický príslovie hovorí ne signal.I vyskúšalo prijímanie a uvádzanie späť do sériového portu, kábel niekoľkokrát, takže prevýšenia je ten, že je damged inak nič ukáže až v bios režimu na all.could to byť problém s oknami alebo video karta sama? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Boot v núdzovom režime a zase vaše uznesenie nadol, je to príliš vysoké pre váš monitor.
| |||
| |||
| Neznali CRT mal limity, mojej žalostně CRT monitora môžu ísť nad 3000 pixels .. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Inštalovaný Staré CD mechanika, Powered hore, niečo bouchnutý, 'ne signálu' na monitore | Samantha0101 | Drives & Removable Media | 4 | 13. augusta 2009 04:50 |
| Monitor hovorí žiadny signál o zbrusu novú plošinu | svenrulz | Všeobecné Hardware Chat | 4 | 27. mája 2009 08:10 |
| Monitor No Signal - Nový systém Kompiluje | naemair | Všeobecné Hardware Chat | 2 | 22. februára 2009 20:05 |
| Pomoc k monitoru - signál správy | tinbra1 | Všeobecné Hardware Chat | 9 | 24. októbra 2008 06:21 |
| Speedstream modem zobrazující nie je pripojená, počítač je zobrazené | ScottAU | Siete, Modemy & VoIP | 1 | 9. septembra 2008 15:56 |
| Thread Tools | |
| |