az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Grafik Kartları ve Monitörler

Register

CRT grafik sinyal gösteren monitör

Reply

Konu Araçları
Old 25 Aralık 2008, 06:16
Yeni Üye Grubu

Default CRT grafik sinyal gösteren monitör

Ben de bu geçiş PC aşağıda ile eski bir CRT monitör türü olan BIOS çalışır / CMOS modunda ama en kısa sürede Windows Monitörümü yüklemeye başlar ben monitörde geri geçiş bekleme mode.when için kapatır grafik hiçbir signal.I yaptırmayı denedim ve seri kablo geri koyarak defalarca söyleyerek, söyleyerek bu nedenle bu başka hiçbir şey BIOS modunda en fazla gösterecek damged is cant gösteriliyor bir sorun all.could Windows veya ekran kartı kendisi ile?
Old 25 Aralık 2008, 08:29
Yönetici Grubu

Güvenli modda Önyükleme ve aşağı çözünürlüğü çevirmek, çok monitörünüzün yüksek's set.

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 27 Aralık 2008, 09:17
Üye Grubu

CRT sınırlıydı bilmiyor mu, benim zavallı CRT monitör 3000 piksel üzerinden gidebilirsiniz geniş ..
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından