![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| За да бъде честен M8 на 1GB навик прави малко разлика от 512MB или 256MB като дори има по-тесен 128MB интерфейс и дори с 1GB памет, се пускат в 400MHz (800MHz ефективна), тя е DDR2 също ограничава картата с памет и бърза Мисля, че само с 16 поток processers doesn't го правят много добри игри карти наред за стартиране на фабриката игри Предполагам но Предполагам, че ще се борят срещу игра като FEAR
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| GeForce 8600 GT е много по-добър вариант на тази цена точка.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ей hulsey!, ID кажа нито 8600gt или ако може да се простират на 8800 GT
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ако искаш работа, и не може да получите 8800gt или 9600gt и искат по-малка цена маркер, винаги можете да отидете ATI. Ако не сте гледам за горната част на линията изпълнение anyhow, тя няма да прави разлика освен остави повече пари в джоба.
| |||
| |||
| Добре благодаря за вашата replys. Прилича на 1GB е доста безсмислено, след това, за тази карта. Мисля, че 8600GT изглежда добра цена достойни да gor за малтретиране 8800GT виж, аз отивам да си купя един NVIDIA / GeForce карти съм ги купуваха в миналото ATI изглежда добре, но аз не съм запознат с техния обхват ! |
|
| |||
| |||
| същото тук Знам nvidias карта, но не и ATI, но 8800gt над 8600 GT за игри |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Взех 8600GT, за CSS и т.н. работи перфектно с висока информация и т.н. Щях да получа 8800, но това би означавало нови PSU и просто невъзможен бъде притеснявана
Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! Моята система: Мина
|
|
| |||
| |||
| и само за да осветлявам ли малко да сте малко по-запознати с ATI, тяхната 3870 изпълнява приблизително същата като 9600gt. на 9600gt прави издърпайте далеч напред в почти всички случаи, все пак. Това е така, защото на 9600gt е разработен като част конкурент да ATI в ъгъла, но тя все още има много от 8800gt на обрезки. веднага след като 9600gt излезе, цени на невероятно 175 долара, ATI трябваше незабавно да понижат 38xx серия карти цени. Аз използвал ATI карта, преди да имам 9600, а не половината зле. обмисля тя е PCI карта, аз все още успява да играят игри като призива на митото 2 и Portal, въпреки всички очаквания, че няма страшно опитва. ATI не е зле, те просто не са толкова добри. Това е почти точно същата история както с Intel спрямо AMD. Всички знаем, че Intel е високо качество и по-качествени части. AMD и е само малко ... по-малко добър. въпреки че като цяло ми причина за препоръчване е цената. Ако искате да отидете на NVIDIA, тогава не виждам причина да се спре. Бих го насърчава в действителност. Вие може да намерите себе си в сценария на: "уау. всичко изглежда толкова невероятно. Чудя се, ако това ще направи тази игра изглежда страхотно прекалено" и можете да започнете купуват по-забавно игри, които също са по-интензивни графики. Аз съм намиране на себе си в това положение в момента heheh. Но нямам пари да отида игри: (. Ако можете да се простират на празнината, отидете за 9600. Това е два пъти повече от цената, но не е три пъти повече от цената, като е 8800. Вие няма да съжалявате вашето решение. |
|
| |||
| |||
| Мисля, че трябва да започне реклама на BFG нали знаеш ... http://www.scan.co.uk/Products/Produ...oductID=771460 неговите 128 паунда малко скъп в сравнение с твоя. Но това futureproofs вас от доста време и имам цял живот гаранция. А в опасен свят на сградата компютри ли този добро нещо:) |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Препоръчайте достоен графична карта за игри - Newbie Въпрос | zbersinger | Графика на карти & Монитори | 6 | 21-ви ноември 2009 година 13:49 |
| Има ли такова нещо като полувреме достоен полувреме Височина графична карта? | mctw | Графика на карти & Монитори | 5 | 3 април 2009 15:54 |
| Хм ... 8500GT Super + 1GB | d0od | Графика на карти & Монитори | 5 | 22 Март 2008 13:21 |
| А прилични видео карти | Keys767 | Графика на карти & Монитори | 5 | 26 ноември 2007 12:01 |
| Имате нужда от достоен видео карта | gratefullydead | Графика на карти & Монитори | 3 | 19 ноември 2007 14:45 |
| Нишка Инструменти | |
| |